Libnet.ro
UNICEF

07:15

O fetita de 12 ani din Vaslui a murit electrocutata langa masina de spalat. Mama, plecata la munca in strainatate

Adevărul Adevărul,
O fetita de 12 ani din Vaslui a murit electrocutata langa masina de spalat. Mama, plecata la munca in strainatate

Tragedie in comuna vasluiana Banca unde o fetita de 12 ani a fost gasita electrocutata vineri seara de tatal sau. Cadrele medicale solicitate sa acorde primul ajutor au constatat ca fetita era decedata de cateva ore. continuă pe Adevărul

Un copil de 12 ani din Vaslui a fugit din spital. Baiatul a fost internat in stare de ebrietate si cu droguri asupra lui

Un copil in varsta de 12 ani a fugit din spital, dupa ce zilele trecute a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui in stare de ebrietate si avand asupra lui substante.

Situatie socanta la Vaslui! Un copil de 12 ani, aflat sub influenta drogurilor si a bauturilor alcoolice, a fugit cu branula in mana din spital

Un baiat de 12 ani din Vaslui a reusit sa fuga din cadrul institutiei medicale unde era internat, acesta fiind sub influenta bauturilor alcoolice si a drogurilor, potrivit vremeanoua. ro. Minorul a ajuns la.

O fetita de 12 ani a nascut in tabara, dupa un travaliu de doua ore

O fetita de 12 ani era in tabara cand, la un moment dat, a inceput sa se planga de dureri de burta. Profesorii i-au dat pastile de stomac, dar degeaba! AU avut un soc cand au vazut ce i s-a intamplat copilei peste 2.

Canicula face victime! Un barbat de 65 de ani din Craiova a murit din cauza caldurii (VIDEO)

Canicula face victime! Un barbat de 65 de ani din Craiova a murit in plina din strada cel mai probail din cauza caldurii excesive. Omul era inregistrat in evidentele medicale cu afectiuni.

O, Doamne, ce tragedie! O VEDETA de la noi si-a gasit FIICA de 12 ani MOARTA in casa

Au trecut patru ani, de cand Lenna Horvath, cunoscuta drept fata cu ochii de diamant, a trait cea mai mare drama din viata ei. Femeia a povestit cum si-a gasit fiica in varsta de 12 ani, moarta.

O minora de 14 ani, din Vaslui, suspectata ca ar fi vrut sa-si vanda bebelusul de 5 luni pentru 2.400 de euro

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vaslui au declansat o ancheta in cazul unei minore de 14 ani, mama unui bebelus de 5 luni, in urma unei sesizari primite din partea conducerii Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui. in cauza exista suspiciuni ca mama minora intentiona sa-si vanda copilul unei familii din Bucuresti.

S-a inregistrat cand facea sex cu o fetita de 13 ani si apoi a facut publice materialele pornografice

Un tanar de 21 de ani din Braila a fost retinut de procurorii DIICOT dupa ce a intretinut relatii sexuale cu o copila de 13 ani, iar scenele au fost inregistrate si distribuite prin intermediul unui sistem informatic.

Planul exotic al prefectului din Vaslui pentru oprirea violurilor. Ce institutie din perioada comunista va fi resuscitata

Prefectul judetului Vaslui, Daniel Olteanu, va organiza o serie de intalniri civice, periodice in comunele din judet, la care sa participe primarul, viceprimarul, preotii, profesorii, politistii,.

Dupa ce a luat 9,96 la Bacalaureat, eleva-mama din Vaslui a intrat printre primii la o facultate de prestigiu

Tanara din judetul Vaslui care a dat nastere unui copil chiar inainte de Bacalaureat a intrat la buget la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi, potrivit Me.

CAZ HALUCINANT: Strania poveste a lui Benjamin Button a ajuns reala. Cum arata copilul de patru ani din Bangladesh care pare un batranel de 80 de ani (FOTO)

Situatie incredibila pentru un copil din satul Magura, sudul Bangladeshului. Desi are doar patru ani, Bayezid Hossain arata ca de 80, din cauza unei boli destul de rare. Cand a fost nascut, copilul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )