Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fetita blonda cu ochi albastri din Grecia este fiica unui cuplu de romi din Bulgaria, confirma testele ADN

B1 B1,
Fetita blonda cu ochi albastri din Grecia este fiica unui cuplu de romi din Bulgaria, confirma testele ADN

Maria, fetita blonda descoperita intr-o tabara de romi din centrul Greciei, este fiica unui cuplu de romi din Bulgaria, confirma testele ADN. Testele ADN au aratat ca Sasa Rusev este mama biologica si Atanas . continuă pe B1

Irlanda: Politia a luat o fetita blonda cu ochi albastri de la o familie de tigani originari din Romania, suspectand un nou caz similar Mariei, ingerul blond

O fetita a fost luata de politie de la o familie de romani din Dublin si plasata in grija serviciilor sociale, existand suspiciuni ca nu ar fi vorba de copilul legal al cuplului, intr-un ecou al cazului micutei Maria, supranumita de presa elena ingerul blod, si care a fost luata de fortele de ordine dintr-o tabara de romi de langa Larisa, scrie The Irish Times.

Parintii biologici ai Mariei, 'ingerul blond' descoperit intr-o tabara de romi din Grecia, sunt doi bulgari de etnie roma, arata testele ADN

Sasa si Atanas Rusev, un cuplu de romi din Bulgaria, sunt parintii Mariei, fetita blonda descoperita intr-o tabara de romi din centrul Greciei, arata testele ADN facute publice vineri de catre Ministerul bulgar de Interne, transmite AFP.

Irlanda: O fetita blonda, retrasa dintr-o familie roma de origine romana

Autoritatile irlandeze au retras o fetita blonda de 7 ani unei familii de etnie roma din Dublin, care provine cel mai probabil din Romania, scrie Sunday World. Politia irlandeza a decins la o familie de romi.

Irlanda: O fetita blonda, retrasa dintr-o familie roma de origine romana

Autoritatile irlandeze au retras o fetita blonda in varsta de sapte ani unei familii de etnie roma din Dublin care provine cel mai probabil din Romania, relateaza publicatia Sunday World.

Testele ADN au aratat cine sunt adevaratii parinti ai Mariei, ingerul blond descoperit intr-o tabara de romi din Grecia

Testele ADN au confirmat ca parintii fetitei blonde descoperita intr-o tabara de romi din Grecia sunt Sasa si Atanas Rusev, un cuplu de romi din Bulgaria. Anuntul a fost facut de Ministerul bulgar de.

Un partid din Grecia, taiat de la finantare. Sase din membrii sai, acuzati de apartenenta la o organizatie criminala

Parlamentul din Grecia a adoptat, in noaptea de marti spre miercuri, un amendament care prevede suspendarea ajutorului de stat acordat partidului neonazist Zori Aurii, ai carui sase deputati sunt inculpati pentru.

Alerta mondiala in cazul fetitei blonde rapite de o tabara romi din Grecia: Politisti din 190 de tari incearca sa o identifice

Autoritatile elene au demarat o ampla ancheta in cazul fetitei blonde gasite intr-o tabara de romi din Grecia. Un barbat in varsta de 39 de ani si sotia sa, in varsta de 40 de ani, au fost prezentati.

Cazul fetitei gasite in tabara de romi din Grecia: Aproximativ zece disparitii de copii sunt anchetate

Politia greaca ancheteaza cazuri de copii disparuti, originari din cel putin patru tari, care ar putea semana cu misterioasa fetita descoperita intr-o tabara de romi din tara, a anuntat marti.

Cel mai bun violonist sub 28 de ani din lume ESTE ROMAN, dar Romania nu a auzit de el

Talentul nu e suficient pentru a fi celebru in Romania. O demonstreaza povestea unui violonist roman. Razvan Stoica a primit cea mai importanta distinctie din bransa: premiul New Talent, acordat celui mai bun.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )