Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un partid din Grecia, taiat de la finantare. Sase din membrii sai, acuzati de apartenenta la o organizatie criminala

Antena3 Antena3,
Un partid din Grecia, taiat de la finantare. Sase din membrii sai, acuzati de apartenenta la o organizatie criminala

Parlamentul din Grecia a adoptat, in noaptea de marti spre miercuri, un amendament care prevede suspendarea ajutorului de stat acordat partidului neonazist Zori Aurii, ai carui sase deputati sunt inculpati pentru. continuă pe Antena3

Un partid din Grecia, suspendat de la acordarea ajutorului de stat

Parlamentul elen a adoptat, noaptea trecuta, un amendament care prevede suspendarea ajutorului de stat acordat partidului neonazist Zori Aurii, ai carui sase deputati sunt inculpati pentru apartenenta la o organizatie criminala, informeaza sursele de presa.

Peste 8.000 de oameni au sarit in ajutorul fetitei gasite intr-o tabara de romi din Grecia.

Peste 8. 000 de oameni au telefonat asociatiei de caritate din Grecia care a luat-o in custodie pe fetita gasita intr-o tabara de romi din Grecia, ca sa ajute la identificarea ei, transmite Mediafax. Testele ADN au demonstrat ca fetita, botezata Maria, nu este ruda cu barbatul si femeia alaturi de care traia. Cei doi vor aparea luni in fata unui judecator, fiind acuzati de rapirea unui minor si detinerea de acte false, relateaza BBC News Online. Comunitatea roma in care a fost gasita fetita .

Alerta mondiala in cazul fetitei blonde rapite de o tabara romi din Grecia: Politisti din 190 de tari incearca sa o identifice

Autoritatile elene au demarat o ampla ancheta in cazul fetitei blonde gasite intr-o tabara de romi din Grecia. Un barbat in varsta de 39 de ani si sotia sa, in varsta de 40 de ani, au fost prezentati.

Cazul 'ingerului blond' din Grecia, fetita descoperita intr-o tabara de romi: Falsii parinti au fost arestati preventiv, sub acuzatia de rapire si fals in acte

Justitia din Grecia i-a pus sub acuzare, luni, pentru rapire, pe cei doi falsi parinti ai misterioasei fetite descoperite intr-o tabara de romi din apropiere de Larisa, in centrul Greciei, si i-a plasat in arest preventiv, scrie AFP.

Misterul fetitei blonde gasite intr-o tabara de romi din Grecia. Peste 8.000 de apeluri telefonice dupa ajutorul cerut pentru identificarea ei

Peste 8. 000 de apeluri telefonice au fost primite de o asociatie de caritate din Grecia in custodia careia se afla o fetita blonda in varsta de patru ani, care a fost descoperita saptamana trecuta intr-o.

Elev din Bucuresti, taiat cu un briceag in timpul unui conflict

Un elev in varsta de 16 ani a fost dus, miercuri, la Spitalul Sfantul Pantelimon, dupa ce a fost taiat cu un briceag, in timpul unui conflict la care au participat opt tineri, o parte dintre acestia fiind de la.

Daily Mirror: Femeia roma din Grecia la care a fost gasita o fetita blonda sustine ca mama ei ar fi romanca

Femeia roma in grija careia a fost gasita o fetita blonda in varsta de patru ani, in Grecia, sustine ca aceasta i-a fost incredintata in urma cu doi ani de o romanca.

Cazul fetitei gasite in tabara de romi din Grecia: Aproximativ zece disparitii de copii sunt anchetate

Politia greaca ancheteaza cazuri de copii disparuti, originari din cel putin patru tari, care ar putea semana cu misterioasa fetita descoperita intr-o tabara de romi din tara, a anuntat marti.

Presa britanica: ingerul blond gasit in tabara de romi din Grecia, un urs dansator pentru familia cu care traia

Fetita blonda in varsta de patru ani, descoperita intr-o tabara de romi din Farsala, in centrul Greciei, era tratata ca un urs dansator de familia cu care traia si care a exploatat imaginea ei inocenta.

Ipoteza socanta : copilul de patru ani gasit de politie in tabara de rromi din Grecia ar ...

Femeia roma in grija careia a fost gasita o feti64258;a blonda in varsta de patru ani, in Grecia, sus64258;ine ca aceasta i-a fost incredin64258;ata in urma cu doi ani de o romanca, relateaza Daily Mirror, in edi64258;ia electronica, conform Mediafax. Femeia a declarat, vineri, din inchisoare, ca o romanca i-a incredin64258;at feti64258;a ca sa aiba grija de ea in timp ce ioi face cumparaturile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )