Libnet.ro
UNICEF

14:15

Filiera celor cu NASUL in suflet. Cine sunt cei care profita de pe urma noastra?

Antena3 Antena3,
Filiera celor cu NASUL in suflet. Cine sunt cei care profita de pe urma noastra?

Mihai Gadea a prezentat in editia de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei filiera celor cu nasul in suflet. Aceasta filiera este o intreaga increngatura, impotriva careia nu s-au luat pana in. continuă pe Antena3

Cine sunt SOMERII care pot primi si 3.000 de euro/luna, daca accepta asta. Companiile se bat pentru ei

Tot mai multi someri, dar si companii care se uita cu lupa dupa personal calificat. Se intampla pe piata fortei de munca din Romania, o piata cu prea putini specialisti, unde cererea nu este corelata cu.

Iliescu: Cei care candideaza in alegeri trebuie sa prezinte autoritate morala si civica.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat miercuri, intrebat daca este multumit de candidatii USL pentru alegerile parlamentare, ca acestia trebuie sa prezinte autoritate morala si civica, iar cetatenii sa-i perceapa ca oameni care merg in slujba lor, potrivit Mediafax. Nu m-as baga in aceste chestiuni de laborator. Sunt mai detasat. Trebuie sa avem grija, pentru ca e important cu cine defilam, care sunt cei care reprezinta partidul sau alianta politica, pentru ca oamenii, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul CARAS-SEVERIN!.

Cei mai multi dintre candidatii din Caras Severin sunt politicieni care nu au mai avut mandate in Parlament. Exceptie face senatorul Iosif Secasan, care a trecut, in aceasta primavara, de la PDL la PNL. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorTudorita Nicula, PSDAurel Tocut, PNLIon Tabugan, UNPRValentin Rusu, PNLIon Mocioalca, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BRAILA!.

Cristian Rizea PSD) este unul dintre parlamentarii care incearca sa obtina un nou mandat in Braila. Rizea a fost cercetat in legatura cu modul in care si-a dobandit averea, dar a fost achitat de Curtea de Apel Constanta. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorDorin Silviu Petrea, UNPRVasile Varga, PNLMarian Dragomir, PSDMihai Tudose, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul Bacau.

Bacau este unul dintre judetele in care disputele pentru listelele de candidati au durat pana pe ultima suta de metri. Doar cateva nume au fost anuntate pana acum. Printre acestea se afla Gabriel Berca, de la PDL, si Damian Draghici, care candideaza pe listele USL. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorConstantin Avram, PCDamian Draghici, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BUZAU!.

La Buzau batalia se da intre prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda si liberalul George Scutaru, la Camera Deputatilor. La Senat, principalii candidati sunt Eugen Nicolicea UNPR) si Raul Florescu PDL). CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorIonela Dobrica, PSDGeorge Scutaru, PNLTiti Holban, PNLErland Cocei, PNL SenatDoina Tudor, PNLEugen .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul ARGES!.

Arges este judetul in care a decis sa candideze Mircea Diaconu pentru un nou mandat de senator, desi vertictul definitiv pentru incompatibilitate nu ii mai permite un nou mandat - sau o numire intr-o functie publica - timp de trei ani. Tot in Arges candideaza si presedintele PC, Daniel Constantin, si democrat-liberalul Narcis Godeanu. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul ALBA.

In judetul Alba, cele mai cunoscute nume aflate pe lista candidatilor sunt fostul ministru liberal Teodor Atanasiu, iar din partea Aliantei Romania Dreapta - cantaretul de muzica populara Ionut Fulea. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL: Camera Deputatilor Mihai Nicusor, PNLAngelica Mocan, PNLOvidiu Jidveian, PSDElena Ignat, PNL SenatTeodor Atanasiu, PNLNicolae .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul CALARASI!.

In Calarasi candideaza liberalul Daniel Motreanu, Adrian Pavelescu din partea PNTCD si fostul ministru democrat-liberal al Agriculturii, Stelian Fuia. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorDaniel Motreanu, PNL Aurel Niculae, PNL Raluca Surdu, PNLDaniel Florea, PSD SenatLiviu Tomoiaga, PNLIulian Dumitrescu, PNL ARD Camera .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI!.

In judetul Botosani candideaza, din partea UNPR, Serban Mihailescu, poreclit si Miki Spaga, fost oficial guvernamental in cabinetul Adrian Nastase, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru coruptie. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera Deputatilor Roxana Anusca, PNLDumitru Gireada, PNLCostel Soptica, PNLAndrei Dolineaschi, PSDMihai Balta, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )