Libnet.ro
UNICEF

17:00

Final de turneu pentru Sorana Cirstea: Sportiva din Romania a pierdut in optimile de la Australian Open cu Garbine Muguruza

B1 B1,
Final de turneu pentru Sorana Cirstea: Sportiva din Romania a pierdut in optimile de la Australian Open cu Garbine Muguruza

Ziua de duminica a fost una trista pentru iubitorii tenisului din Romania. Dupa ce Horia Tecau si Florin Mergea au fost eliminati din turneul de dublu, a venit randul Soranei Cirstea sa. continuă pe B1

VIDEO Galerie inedita pentru Sorana Cirstea la meciul cu Allison Riske! Cine a sustinut-o frenetic pe jucatoarea noastra

Sorana Cirstea a obtinut o victorie superba in turul al treilea al Australian Open unde a trecut de americanca Allison Riske, cu scorul de 6-2, 7-6.

VIDEO / FOTO Australian Open 2017: victorie magica pentru Sorana Cirstea si calificare in optimile de finala!

Sorana Cirstea este in optimile de finala de la Australian Open! Jucatoarea noastra s-a calificat in aceasta faza dupa ce a invins-o pe Alison Riske, din SUA.

Australian Open 2017: Sorana Cirstea pierde cu Garbine Muguruza, se opreste in optimile de finala

In optimile de finala ale Australian Open, Sorana Cirstea a fost invinsa de Garbine Muguruza, din Spania. Jucatoarea de pe locul 7 a invins in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

Sorana Cirstea joaca pentru un loc in optimi la Australian Open 2017. Partida jucatoarei noastre incepe la o ora accesibila publicului din Romania

Sorana Cirstea, numarul 78 WTA, a ramas singura reprezentanta a Romaniei pe tabloul principal de la Australian Open 2017.

Garbine Muguruza, despre meciul din optimi cu Sorana Cirstea: Ma astept la un alt meci greu. Stiu cum joaca

Sorana Cirstea a fost surpriza frumoasa a editiei din acest a turneului de tenis de la Australian Open. Jucatoarea de tenis din Romania a reusit sa ajunga in optimile competitiei dupa ce pe.

Corespondenta din Melbourne - Cum explica Sorana Cirstea infrangerea cu Muguruza si unde crede ca a gresit azi

Sorana Cirstea a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open 2017 de catre jucatoarea spaniola Garbine Muguruza, care a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

Sorana Cirstea a fost eliminata in optimile de la Australian Open

Sorana Cirstea a fost eliminata in optimile de finala ale Australian Open, fiind invinsa in doua seturi, 6-2, 6-3, de spaniola Garbine Muguruza, a saptea favorita a competitiei, intr-o partida disputata duminica la Melbourne .

Sorana Cirstea a fost cea mai buna din generatia ei! Eu am spus tot timpul ca poate fi numarul unu WTA Cine o lauda pe neconditionat pe jucatoarea noastra

Sorana Cirstea este singura reprezentanta a Romaniei in optimile de finala de la Australian Open, revenind la forma care a dus-o in Top 25 in urma cu cativa ani.

Sorana Cirstea a fost cea mai buna din generatia ei! Eu am spus tot timpul ca poate fi numarul unu WTA

Sorana Cirstea este singura reprezentanta a Romaniei in optimile de finala de la Australian Open, revenind la forma care a dus-o in Top 25 in urma cu cativa ani.

Sorana Cirstea, sustinuta SUPERB in meciul de la Australian Open. Cine s-a aflat in TRIBUNA (VIDEO)

Sorana Cirstea a reusit sa se califice in premiera in optimile turneului de la Australian Open. Romanca a invins-o in doua seturi pe americanca Alison Riske, scor 6-2, 7-6.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )