Libnet.ro
UNICEF

21:00

Finala-surpriza la fete la Indian Wells. Principala favorita a fost eliminata si ea

Adevărul Adevărul,
Finala-surpriza la fete la Indian Wells. Principala favorita a fost eliminata si ea

Turneul de la Indian Wells a ajuns pe ultima suta de metri, prima finala care a fost stabilita fiind cea din competitia feminina. continuă pe Adevărul

Finala surpriza la fete la Indian Wells. Principala favorita a fost eliminata si ea

Turneul de la Indian Wells a ajuns pe ultima suta de metri, prima finala care se stie fiind cea din competitia feminina.

Cad capete la Indian Wells. Principala favorita a turneului a fost eliminata

Dupa Simona Halep si Agnieska Radwanska, care au parasit turneul de la Indian Wells, in turul al treilea, alt nume mare a fost eliminat.

Indian Wells: Djokovic a fost eliminat de Kyrgios in optimi/ Criza prelungita a sarbului

Novak Djokovic, numarul doi mondial, a fost eliminat in optimi la Indian Wells de australianul Nick Kyrgios, locul 16 mondial, in doua seturi, scor 6-4 si 7-6 7-3 in tiebreak). Copilul problema al tenisului mare a fost jucatorul mai agresiv, a servit mai bine, sarbul parand ca nu a depasit perioada mai grea pe care o traverseaza, in ciuda declaratiilor optimiste.

Deznodamant neasteptat in meciul Roger Federer-Nick Kyrgios, din sferturile de finala de la Indian Wells

Turneul de la Indian Wells, unul dintre cele mai importante din circuitul de tenis, atat la feminin cat si la masculin, se apropie de final.

Meci de vis in optimile de finala de la Indian Wells: Un nou capitol din rivalitea istorica Roger Federer- Rafael Nadal, primul duel dupa finala de la Australian Open

Roger Federer si Rafael Nadal sunt doua dintre numele care au facut istorie in tenisul masculin in ultimii 15 ani. Duelurile lor, 35 la numar, au facut milioane de persoane sa stea cu ochii lipiti de.

Indian Wells: Svetlana Kuznetsova si Elena Vesnina se vor duela in finala cumpetitiei californiene

Finala de pe tabloul de simplu feminin de la Indian Wells va fi o afacere ruseasca, Svetlana Kuznetsova cap de serie numarul opt) si Elena Vesnina favorita numarul 14) urmand sa se lupte pentru castigarea trofeului.

Indian Wells: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in sferturile de finala

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a fost eliminata in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de 1000 de puncte de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 7. 405 dolari.

Indian Wells (f): Kristina Mladenovic si Elena Vesnina s-au calificat in semifinale

Kristina Mladenovic locul 26 WTA), cap de serie numarul 28, si rusoaica Elena Vesnina 15 WTA), favorita 14, s-au calificat in penultimul act al turneului WTA Premier de la Indian Wells California). Mladenovic a invins-o in sferturi pe daneza Caroline Wozniacki, in timp ce jucatoarea din Rusia a trecut de americanca Venus Williams.

Indian Wells (f): Karolina Pliskova si Svetlana Kuznetsova, calificate in semifinalele competitiei

Karolina Pliskova, a treia favorita, si Svetlana Kuznetsova, cap de serie numarul 8, au obtinut calificarea in semifinalele turneului WTA Premier de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari.

Indian Wells: Rafael Nadal si Novak Djokovic, eliminati in optimi (Rezultate complete)

Dupa succesul din finala de la Australian Open, Roger Federer nu i-a lasat nicio sansa lui Rafael Nadal in cel de-al 36-lea meci direct. Elvetianul s-a impus categoric, scor 6-2, 6-3, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Masters de la Indian Wells. Novak Djokovic a fost inca o data oprit de Nick Kyrgios, australianul reusind a doua sa victorie in fata numarului doi mondial din tot atatea partide disputate.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )