Libnet.ro
UNICEF

06:30

Finalizarea privatizarii Automobile Craiova: ce avocati au lucrat in acest proiect

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Finalizarea privatizarii Automobile Craiova: ce avocati au lucrat in acest proiect

Avocatii de la societatile NNDKP si Tuca Zbarcea Asociatii au incheiat procesul de post-privatizare a Automobile Craiova, finalizata cu plata a 170 de milioane de lei catre bugetul de stat. continuă pe Wall-Street Ro

AVAS: Finalizarea privatizarii Automobile Craiova a adus la buget inca 170 milioane de lei

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS) a anuntat, ieri, ca a virat bugetului de stat suma de 170 milioane de lei, provenind din finalizarea contractului de privatizare a Automobile Craiova.

Finalizarea privatizarii Automobile Craiova a adus 170 de milioane de lei la buget

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului A. ) anunta ca a virat Bugetului de Stat 170 de milioane de lei, provenind din finalizarea contractului de privatizare a Automobile Craiova, la 31 Decembrie, transmite un comunicat trimis redactiei.

Finalizarea privatizarii Automobile Craiova: inca 170 de milioane de lei la buget si o companie nou infiintata in patrimoniul AVAS

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului A. ) a virat Bugetului de Stat 170 de milioane de lei, provenind din finalizarea contractului de privatizare a S. Automobile Craiova S. , la 31 Decembrie 2012, transmite institutia. Pe langa aceasta suma, agreata in cursul negocierilor purtate de A. pe parcursul acestui an cu reprezentantii Ford Motor Company, SUA, actualul proprietar al societatii, patrimoniul autoritatii se va imbogati, totodata, cu o noua companie: S. Active Conexe S.

Avocatii Tuca Zbarcea and Asociatii au asistat AVAS in privatizarea Automobile Craiova

Tuca Zbarcea and Asociatii a asistat juridic Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS) in legatura cu toate aspectele aferente finalizarii procesului de privatizare a societatii Automobile Craiova cu gigantul american Ford, se arata intr-un comunicat al casei de avocatura.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )