Libnet.ro
UNICEF

01:05

Financial Times: pensii mai mici pentru 7 milioane de romani. Guvernul Tudose a scazut contributiile la Pilonul II

România Liberă România Liberă,
Financial Times: pensii mai mici pentru 7 milioane de romani. Guvernul Tudose a scazut contributiile la Pilonul II

Fondurile private de pensii din Romania au inregistrat randamente anuale de 5,3%, unele din cele mai bune performante din randul schemelor de pensii din Europa, sustine publicatia internationala. continuă pe România Liberă

Financial Times: Aproape 7 milioane de angajati romani vor avea pensii mai mici

Aproximativ sapte milioane de angajati din Romania vor suferi o reducere semnificativa a pensiilor lor viitoare in urma reformelor adoptate luna aceasta de Guvernul condus de premierul Mihai Tudose, scrie cotidianul Financial Times.

Financial Times: 7 milioane de angajati vor avea PENSII MAI MICI in urma reformelor Guvernului. Romania nu ar trebui sa DEZMEMBREZE pensiile

Aproximativ sapte milioane de angajati din Romania vor suferi o reducere semnificativa a pensiilor lor viitoare in urma reformelor adoptate luna aceasta de Guvernul condus de premierul Mihai Tudose,.

Financial Times: 7 milioane de romani vor avea venituri mult mai mici la pensie din cauza guvernului PSD

Sapte milioane de romani se vor confrunta cu reduceri semnificative ale pensiilor viitoare din cauza masurilor luate luna aceasta de PSD si de premierul Mihai Tudose, scrie Financial Times.

Financial Times: Circa 7 milioane de romani vor suferi o reducere semnificativa a pensiilor

Circa sapte milioane de angajati romani vor suferi o reducere semnificativa a pensii lor in urma masurilor fiscale adoptate de Guvernul Tudose, scrie publicatia Financial Times.

Fonduri mai mici si conditii mai dure pentru Prima Casa

Programul Prima Casa va continua si in urmatorii ani, dar fondurile alocate vor fi mai mici. Ministerul Finantelor vrea sa modifice regulile de garantare a creditelor si sa introduca anumite.

Un parlamentar roman vrea o lege mai aspra pentru hartuirea sexuala, dupa campania metoo

Deputatul Oana Bizgan a initiat un proiect legislativ pentru completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati, prin care propune ca hartuirea,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )