Libnet.ro
UNICEF

11:00

Firea: Deranjeaza ca merg trei milioane de euro la Catedrala; anul trecut au ramas necheltuiti 200 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Firea: Deranjeaza ca merg trei milioane de euro la Catedrala; anul trecut au ramas necheltuiti 200 de milioane de euro

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sambata seara, ca pe unii ii deranjeaza ca au fost alocati trei milioane de euro din bugetul Capitalei pentru Catedrala Neamului, in timp ce anul trecut au ramas necheltuiti 200 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Firea: Deranjeaza ca merg trei milioane de euro la Catedrala, anul trecut au ramas necheltuiti 200 de milioane de euro

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sambata seara, ca pe unii ii deranjeaza ca au fost alocati trei milioane de euro din bugetul Capitalei pentru Catedrala Neamului, in timp ce anul trecut au ramas necheltuiti 200 de milioane de euro, iar alte 10 milioane de euro au fost alocati unor case de avocatura alese pe spranceana, in conditiile in care Primaria are o Directie juridica foarte bine dotata.

Deutsche Telekom: Veniturile fostelor Romtelecom si Cosmote au crescut usor cu 0,4% pana la 242 milioane euro in trimestrul doi din acest an, dar fostul Cosmote a mai pierdut 25.000 de clienti

Veniturile grupului de firme Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) au crescut usor cu 0,4% in trimestrul doi din acest an pana la 242 milioane euro, in conditiile in care, raportat la acelasi trimestru din 2015, cresterea cu 7,1% a veniturilor fostului Cosmote pana la 106 milioane euro nu au compensat scaderea cu 4,2%, pana la 136 milioane euro, a veniturilor fostului Romtelecom, arata datele publicate joi de grupul Deutsche Telekom. Pe de alta parte, in trimestrul mentionat, fostul Cosmote a mai pierdut 25. 000 de clienti, ajungand la peste 5,909 milioane clienti, dupa trei trimestre consecutive de scaderi. UPDATE: Grecii de la OTE anunta rezultate diferite fata de nemtii de la DT la Telekom Romania: Fostul Romtelecom a crescut pe telefonie fixa, iar numarul clientilor fostului Cosmote a scazut la 5,6 milioane utilizatori.

Indicii, in apreciere, pe fondul unei lichiditati mici, de 5,3 milioane euro

Sapte dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum total de tranzactionare de 23,9 milioane de lei 5,3 milioane euro), mai mic decat cel inregistrat miercuri 9,4 milioane euro).

Familia lui Ionut Anghel, copilul ucis de caini, a primit despagubiri de doua milioane euro

Constantin Ciorascu, patronul firmei Tei Rezidential, pe terenul caruia a murit muscat de caini Ionut Anghel, a platit familiei acestuia doua milioane de euro din suma de 2,4 milioane de euro stabilita de.

Telekom Romania a obtinut venituri de 149,5 milioane euro in T2

Veniturile Telekom Romania Communications au scazut cu 0,7% in trimestrul doi T2) din acest an, pana la 149,5 milioane de euro, in timp ce, in cazul Telekom Romania Mobile Communications, acestea s-au majorat cu 4,9%, ajungand la 110,1 milioane de euro, comparativ cu aceeasi perioada din 2015, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )