Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea, dupa ce Citu a fost propus premier: Este o bataie de joc la adresa alegatorilor. Citu a facut praf economia

Antena3 Antena3,
Firea, dupa ce Citu a fost propus premier: Este o bataie de joc la adresa alegatorilor. Citu a facut praf economia

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a precizat in cadrul emisiunii Subiectiv ca social democratii nu vor vota cu o astfel de propunere de premier si insista ca presedintele si PNL sa respecte Constitutia si regulile democratice. continuă pe Antena3

Ludovic Orban a scapat porumbelul. Cum a ajuns, de fapt, Florin Citu sa fie propus premier

Ludovic Orban a explicat, miercuri seara, la sediul PNL, cum a ajuns Florin Citu sa fie propus premier din partea liberalilor pentru urmatorul guvern care se va forma in jurul PNL, alaturi de USR-PLUS si UDMR.

Marcel Ciolacu: Penelistii n-au inteles absolut nimic din votul romanilor! Sa il propui premier pe Citu groparul economiei romanesti este o mare bataie de joc

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, miercuri seara, dupa ce liberalii au anuntat ca-l vor propune pe Florin Citu pentru functia de premier ca PNL nu a inteles nimic din votul romanilor. Sa il propui premier pe Citu groparul economiei romanesti este o mare mare bataie de joc, sustine Ciolacu.

Florin Citu, prima declaratie dupa ce a fost propus de PNL ca premier: Vrem o majoritate parlamentara cat mai repede

Florin Citu, propunerea de premier a PNL pentru functia de premier, a multumit partidului pentru nominalizarea sa ca varianta de sef al Guvernului si a declarat ca e increzator ca in urma negocierilor va putea fi stransa o majoritate parlamentare pentru investirea Guvernului.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Rafila spune ca nu a discutat cu Marcel Ciolacu despre posibilitatea de a fi propus premier

Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, spune ca nu a discutat cu presedintele partidului, Marcel Ciolacu, despre posibilitatea de a fi propus premier, relateaza Agerpres.

BREAKING NEWS! Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnat premier interimar de presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Ludovic Orban. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia.

Lucian Romascanu: Propunerea lui Florin Citu ca premier este foarte, foarte rea (VIDEO)

Lucian Romascanu, senator PSD, a declarat, miercuri seara, in cadrul Talk B1, moderata de Tudor Musat, ca propunerea PNL, de a-l pune premier pe Florin Citu este una foarte, foarte rea. Propunerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )