Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucian Romascanu: Propunerea lui Florin Citu ca premier este foarte, foarte rea (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Romascanu: Propunerea lui Florin Citu ca premier este foarte, foarte rea (VIDEO)

Lucian Romascanu, senator PSD, a declarat, miercuri seara, in cadrul Talk B1, moderata de Tudor Musat, ca propunerea PNL, de a-l pune premier pe Florin Citu este una foarte, foarte rea. Propunerea. continuă pe B1

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu premier

Cristian Tudor Popescu a comentat, miercuri seara, propunerea facuta de PNL pentru functia de premier. Potrivit jurnalistului, Florin Citu este foarte potrivit pentru aceasta functie, fiind un om care cunoaste meseria de finantist, un om care este de buna intentie si de buna constiinta, calitati pe care CTP le considera rare in politica romaneasca.

UPDATE Ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea de premier a PNL Ludovic Orban, sustinut pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

04 Ludovic Orban a anuntat oficial propunerea lui Florin Citu in functia de premier al Romaniei, din partea PNL Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea Partidului National Liberal.

Prima reactie din PSD privind propunerea Citu-premier. Dincu: E o miscare de acoperire a adevaratei propuneri

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, crede ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este doar una de etapa, care vrea sa arate ca nu numai Klaus Iohannis, ci si PNL, are un cuvant de spus. Este o miscare de acoperire a adevaratei propuneri, a comentat Dincu.

Cum a reactionat liderul AUR, George Simion, cand a aflat ca Florin Citu este premierul propus de PNL

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, miercuri seara, ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacealma cu care presedintele intentioneaza sa isi impuna Guvernul.

Prima reactie din PSD, dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu ca premier

PSD a avut, miercuri seara, o prima reactie, dupa ce liberalii au decis ca ministrul Finantelor, Florin Citu, sa fie propunerea PNL pentru functia de prim-ministru .

Florin Citu, dupa nominalizarea la functia de premier al Romaniei: Vreau sa le mutumesc colegilor pentru incredere in perioada urmatoare obiectivul este sa formam o majoritate parlamentara, pentru a forma un Guvern (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de premier, anuntul a fost facut de liderul liberalilor, Ludovic Orban. Totodata, Orban a anuntat ca PNL va purta negocieri cu USR PLUS si.

Ludovic Orban: Am decis ca propunerea PNL de premier sa fie Florin Citu (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni seara, dupa sedinta Biroul Politic National al PNL, ca propunerea de premier a partidului sa fie Florin Citu. Am convocat reuniunea Biroul Politic National al Partidului.

Rasturnare de situatie. Florin Citu, validat de PNL pentru functia de premier

Conducerea PNL a luat hotararea ca propunerea de premier liberal cu care partidul sa mearga la consultari este Florin Citu, actualul ministru al Finantelor. Citu a mai fost propunere de premier si in luna februarie, dupa caderea primului Guvern Orban.

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL a decis ca propunerea pentru functia de premier sa fie Florin Citu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Politic National al liberalilor a decis, cu o singura abtinere, ca Florin Citu sa fie propus pentru functia de premier, transmite Agerpres.

Kelemen Hunor, dupa propunerea lui Forin Citu pentru functia de premier: Noi l-am fi votat pe domnul Citu si in martie, dar s-a retras atunci

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, miercuri seara, dupa ce liberalii l-au propus pe Florin Citu pentru functia de premier, ca parlamentarii Uniunii ar fi votat inca din luna martie un guvern condus de Citu, insa acesta s-a retras. Eu am spus inca de anul trecut ca vreau o guvernare de centru dreapta si e o colaborare cunoscuta PNL-UDMR-USR, a afirmat Kelemen Hunor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2363 seconds )