Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fitch si SP au inrautatit perspectiva ratingului Rusiei din cauza sanctiunilor impuse de SUA si UE

B1 B1,
Fitch si SP au inrautatit perspectiva ratingului Rusiei din cauza sanctiunilor impuse de SUA si UE

Agentiile de evaluare financiara Fitch si StandardPoors SP) au inrautatit de la stabila la negativa perspectiva ratingului suveran al Rusiei, din cauza unui eventual impact negativ al al. continuă pe B1

Fitch si S and P au inrautatit perspectiva pentru ratingul Rusiei

Agen and tiile de evaluare financiara Fitch Ratings si Standard and Poor au revizuit perspectiva de rating a Rusiei, de la stabila la negativa, din cauza riscurilor legate de sanc and tiunile occidentale impuse Moscovei pe fondul crizei din Ucraina, transmite AFP.

LIVE TEXT UCRAINA: Reactia liderilor occidentali fata de Rusia: David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8/ Obama exclude posibilitatea unei interventii militare americane in Ucraina/ Germania: Comertul de arme cu Rusia nu

Liderii occidentali se zbat in continuare sa gaseasca sanctiunile cele mai potrivite fata de Rusia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, fara a convinge insa prea mult. Premierul britanic, David Cameron, a declarat in Camera Comunelor ca Summitul G7, convocat luni la Haga, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, propunere discutata la telefon si cu Angela Merkel. Barack Obama a exclus posibilitatea unei interventii militare a SUA in Ucraina, insa a promis sa lucreze in vederea edificarii unui vast front diplomatic impotriva Rusiei. Berlinul apreciaza ca, in prezent, comertul de arme cu Rusia este de nesustinut si suspenda un vast proiect de echipamente incheiat intre grupul german Rheinmetall si Rusia. Si Franta a anuntat luni ca ar putea lua in calcul anularea vanzarii catre Rusia a navelor militare franceze Mistral. Tot miercuri, Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din Comunitatea Statelor Independente. Ora 02:00 Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, le-a cerut miercuri seara liderilor din Crimeea sa-l elibereze pe seful marinei ucrainene, capturat mai devreme de militanti prorusi, anunta agentia Interfax, citata de AFP. John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slabaRevezi live text evenimentele si declaratiile zilei de miercuri.

LIVE TEXT UCRAINA: Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru libertatea Crimeei. / Reactia liderilor occidentali fata de Rusia: David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8/ Obama exclude posibilitatea un

Liderii occidentali se zbat in continuare sa gaseasca sanctiunile cele mai potrivite fata de Rusia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, fara a convinge insa prea mult. Premierul britanic, David Cameron, a declarat in Camera Comunelor ca Summitul G7, convocat luni la Haga, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, propunere discutata la telefon si cu Angela Merkel. Barack Obama a exclus posibilitatea unei interventii militare a SUA in Ucraina, iar Berlinul apreciaza ca, in prezent, comertul de arme cu Rusia este de nesustinut si suspenda un vast proiect. Si Franta a anuntat luni ca ar putea lua in calcul anularea vanzarii catre Rusia a navelor militare Mistral. Tot miercuri, Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din CSI. UPDATEOra 11:00 Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru libertatea Crimeei. Ora 10:40 Comandantul marinei ucrainene, contramiralul Serghei Gaiduk, care a fost retinut miercuri de fortele proruse in Crimeea, la cartierul general din Sevastopol, a fost eliberat in cursul noptii de miercuri spre joi, a anuntat presedintia ucraineanaOra 9:25 Administratia rusa a inceput sa elibereze pasapoarte rusesti in Crimeea dupa aplipirea acestei peninsule ucrainene la Rusia. Ora 08:20 Comisarul european Gunther Oettinger: Ajutorul UE va intarzia si Ucraina trebuie sa se pregateasca de vremuri greleOra 07:00 Rusia a avertizat ca presiunile in privinta Crimeei ar putea influenta pozitia sa in dosarul iranian. John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slabaRevezi live text evenimentele si declaratiile zilei de miercuri.

LIVE TEXT UCRAINA: Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru eliberarea Crimeei. / Reactia liderilor occidentali fata de Rusia: David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8/ Obama exclude posibilitatea un

Liderii occidentali se zbat in continuare sa gaseasca sanctiunile cele mai potrivite fata de Rusia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, fara a convinge insa prea mult. Premierul britanic, David Cameron, a declarat in Camera Comunelor ca Summitul G7, convocat luni la Haga, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, propunere discutata la telefon si cu Angela Merkel. Barack Obama a exclus posibilitatea unei interventii militare a SUA in Ucraina, iar Berlinul apreciaza ca, in prezent, comertul de arme cu Rusia este de nesustinut si suspenda un vast proiect. Si Franta a anuntat luni ca ar putea lua in calcul anularea vanzarii catre Rusia a navelor militare Mistral. Tot miercuri, Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din CSI. UPDATEOra 11:00 Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru eliberarea Crimeei. Ora 10:40 Comandantul marinei ucrainene, contramiralul Serghei Gaiduk, care a fost retinut miercuri de fortele proruse in Crimeea, la cartierul general din Sevastopol, a fost eliberat in cursul noptii de miercuri spre joi, a anuntat presedintia ucraineanaOra 9:25 Administratia rusa a inceput sa elibereze pasapoarte rusesti in Crimeea dupa aplipirea acestei peninsule ucrainene la Rusia. Ora 08:20 Comisarul european Gunther Oettinger: Ajutorul UE va intarzia si Ucraina trebuie sa se pregateasca de vremuri greleOra 07:00 Rusia a avertizat ca presiunile in privinta Crimeei ar putea influenta pozitia sa in dosarul iranian. John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slabaRevezi live text evenimentele si declaratiile zilei de miercuri.

LIVE TEXT UCRAINA: Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru eliberarea Crimeei / Reactia Occidentului fata de Rusia: David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8/ Obama exclude posibilitatea unei interve

Liderii occidentali se zbat in continuare sa gaseasca sanctiunile cele mai potrivite fata de Rusia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, fara a convinge insa prea mult. Premierul britanic, David Cameron, a declarat in Camera Comunelor ca Summitul G7, convocat luni la Haga, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, propunere discutata la telefon si cu Angela Merkel. Barack Obama a exclus posibilitatea unei interventii militare a SUA in Ucraina, iar Berlinul apreciaza ca, in prezent, comertul de arme cu Rusia este de nesustinut si suspenda un vast proiect. Si Franta a anuntat luni ca ar putea lua in calcul anularea vanzarii catre Rusia a navelor militare Mistral. Tot miercuri, Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din CSI. Ora 11:52 Ambasadorul ucrainean la ONU - exista semnale ca Rusia pregateste o interventie militara in estul si sudul UcraineiOra 11:00 Rezolutie a Parlamentului de la Kiev: Ucraina va lupta pentru eliberarea Crimeei. Ora 10:40 Comandantul marinei ucrainene, contramiralul Serghei Gaiduk, care a fost retinut miercuri de fortele proruse in Crimeea, la cartierul general din Sevastopol, a fost eliberat in cursul noptii de miercuri spre joi, a anuntat presedintia ucraineanaOra 08:20 Comisarul european Gunther Oettinger: Ajutorul UE va intarzia si Ucraina trebuie sa se pregateasca de vremuri greleJohn McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slabaRevezi live text evenimentele si declaratiile zilei de miercuri.

David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8

Premierul britanic David Cameron a declarat, miercuri, ca summitul G7, convocat luni la Haga de catre presedintele american Barack Obama, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, informeaza.

Cameron catre G7: Sa discutam despre excluderea permanenta a Rusiei din G8.

Premierul britanic David Cameron a declarat, miercuri, ca marile puteri ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, la Summitul de la Haga, relateaza AFP, conform Mediafax. Eu cred ca este important ca noi sa actionam impreuna cu aliatii si partenerii nostri si sa discutam daca este convenabil sau nu ca Rusia sa fie exclusa in mod permanent din G8, in cazul in care sunt adoptate alte masuri, a declarat premierul britanic. Citeste si: Seful marinei ucrainene, capturat de .

CNA: B1 TV, amendat din cauza lui Radu Banciu.

CNA amendeaza, joi, B1 TV, cu 15. 000 de lei, din cauza realizatorului Radu Banciu, care a spus, in mai multe editii ale emisiunii sale, ca femeile din Republica Moldova se prostitueaza, relateaza Mediafax. Citeste si: Realitatea TV, amendata de CNA cu 20. 000 de lei, din cauza emisiunii lui Rares Bogdan a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii .

Halep a abandonat la Miami din cauza unei accidentari

Simona Halep nu va mai juca la turneul WTA de la Miami din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept.

Risc de producere a avalanselor in Muntii Fagaras, din cauza incalzirii vremii

Meteorologii au anuntat, vineri, ca exista un risc insemnat de producere a unor avalanse in zona inalta a Muntilor Faragas, din cauza incalzirii vremii, dar si a ninsorilor din ultima perioada,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )