Libnet.ro
UNICEF

23:30

David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8

B1 B1,
David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8

Premierul britanic David Cameron a declarat, miercuri, ca summitul G7, convocat luni la Haga de catre presedintele american Barack Obama, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, informeaza. continuă pe B1

Cameron catre G7: Sa discutam despre excluderea permanenta a Rusiei din G8.

Premierul britanic David Cameron a declarat, miercuri, ca marile puteri ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, la Summitul de la Haga, relateaza AFP, conform Mediafax. Eu cred ca este important ca noi sa actionam impreuna cu aliatii si partenerii nostri si sa discutam daca este convenabil sau nu ca Rusia sa fie exclusa in mod permanent din G8, in cazul in care sunt adoptate alte masuri, a declarat premierul britanic. Citeste si: Seful marinei ucrainene, capturat de .

Criza din Ucraina: Fortele ruse au preluat controlul asupra a doua baze ucrainene. Kievul acorda Crimeei trei ore pentru eliberarea comandantului Marinei/ NATO: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare pentru stabilitatea Europei de dupa Razboiul Rece

Rusia a avertizat SUA ca sanctiunile occidentului, impuse in urma crizei din Crimeea, sunt inacceptabile, si a avertizat ca vor exista consecinte, scrie BBC. Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a transmis acest mesaj intr-o discutie telefonica cu secretarul de stat american John Kerry. Discutia telefonica a avut loc la cateva ore dupa ce liderii din Rusia si Crimeea au semnat un tratat prin care Crimeea a devenit teritoriu al Federatiei Ruse. Urmareste LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor si principalele declaratii de miercuri------------Ora 01:15 Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a exclus, miercuri, posibilitatea unei interventii militare a tarii sale in UcrainaOra 00:10 David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8Ora 22. 15 Trupele ruse au preluat controlul asupra unei alte baze ucrainene din Crimeea, miercuri seara, a informat un ofiter ucrainean, citat de Reuters.

Marea Britanie avertizeaza: Rusia ar putea fi exclusa permanent din G8

G7, convocat luni la Haga de catre presedintele american Barack Obama, ar trebui sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8, a declarat miercuri premierul britanic David Cameron in Camera Comunelor. Eu cred .

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )