Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fitch a retrogradat ratingul Croatiei din cauza riscului privind stabilitatea datoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fitch a retrogradat ratingul Croatiei din cauza riscului privind stabilitatea datoriei

Fitch Ratings a retrogradat cu o treapta ratingul Croatiei pentru datoriile pe termen lung in valuta, la nivelul BB, cu perspectiva stabila, din cauza amplificarii riscurilor legate de capacitatea autoritatilor de stabilizare a ponderii datoriei publice in PIB, pe termen mediu, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Fitch a retrogradat ratingul Croatiei, din cauza riscurilor privind datoria publica

Fitch Ratings a retrogradat cu o treapta ratingul Croatiei pentru datoriile pe termen lung in valuta, la nivelul BB, cu perspectiva stabila, din cauza amplificarii riscurilor legate de capacitatea autoritatilor.

Fitch retrogradeaza ratingul Croatiei cu o treapta, la BB, cu perspectiva stabila, din cauza riscului privind stabilitatea datoriei

RatingulCroatiei pentru datoriile pe termen lung in valuta a fost retrogradat la nivelul BB, cu perspectiva stabila, anunta Fitch Ratings. Ratingul pentru datoriile pe termen scurt in moneda locala a.

Portugalia: Zeci de curse aeriene au fost anulate din cauza unei greve a pilotilor companiei TAP

Zeci de curse aeriene au fost anulate in Portugalia, din cauza unei greve de 24 de ore a pilotilor companiei TAP. Angajatii au oprit lucrul in semn de protest fata de conditiile de munca. Oficialii TAP au.

Directia Silvica Gorj: Inundatiile nu s-au produs din cauza defrisarilor

Inundatiile din judetul Gorj nu s-au produs din cauza defrisarilor, conform primelor concluzii ale Corpului de control al ministrului Mediului, a anuntat seful Directiei Silvice, relateaza Agerpres.

Autoritatile sanitare americane au instituit cel mai ridicat nivel de alerta din cauza virusului Ebola

Alerta maxima in Statele Unite din cauza virusului Ebola, autoritatile sanitare americane instituind nivelul 1 de alerta, cel mai ridicat. Decizia a fost luata pentru a raspunde mai eficient epidemiei Ebola, a pr.

Stare de urgenta in Liberia din cauza virusului Ebola

Starea de urgenta a fost instaurata in statul african Liberia din cauza virusului Ebola. Presedintele Ellen Johnson Sirleaf a facut anuntul in cursul noptii de miercuri, apreciind ca statul are nevoie de masuri extraordinare pentru supravietuire.

Alerta maxima in SUA din cauza virusului Ebola

Autoritatile americane au instituit miercuri cel mai mare grad de alerta sanitara posibil din cauza epidemiei de Ebola, au anuntat oficialii Centrului american pentru controlul si prevenirea bolilor CDC).

Bancherii mentin dobanzile la credite sus, din cauza costului riscului. Se mai justifica un diferential asa de mare intre credite si depozite?

Diferentialul de dobanda intre creditele acordate populatiei in lei si depozitele atrase tot in lei este este foarte mare, in opinia analistilor, dar si a bancii centrale. Care este realitatea din spatele acestei diferente foarte mari intre dobanzile.

Un fotbalist roman din Italia A MURIT din cauza unei boli fulgeratoare

Un sportiv roman, fost elev al Scolii de Fotbal Gica Popescu, a murit in noaptea de miercuri spre joi, in Italia. Adrian Epure in varsta de 33 de ani s-a stins din cauza unei boli fulgeratoare,.

MAE: Avertizare de calatorie in Irak, din cauza conflictelor

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romani sa evite calatoriile in Irak, in aceasta perioada, pe fondul conflictelor din zona, informeaza un comunicat al ministerului, remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )