Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alerta maxima in SUA din cauza virusului Ebola

România Liberă România Liberă,
Alerta maxima in SUA din cauza virusului Ebola

Autoritatile americane au instituit miercuri cel mai mare grad de alerta sanitara posibil din cauza epidemiei de Ebola, au anuntat oficialii Centrului american pentru controlul si prevenirea bolilor CDC). continuă pe România Liberă

Autoritatile sanitare americane au instituit cel mai ridicat nivel de alerta din cauza virusului Ebola

Alerta maxima in Statele Unite din cauza virusului Ebola, autoritatile sanitare americane instituind nivelul 1 de alerta, cel mai ridicat. Decizia a fost luata pentru a raspunde mai eficient epidemiei Ebola, a pr.

Stare de urgenta in Liberia din cauza virusului Ebola

Starea de urgenta a fost instaurata in statul african Liberia din cauza virusului Ebola. Presedintele Ellen Johnson Sirleaf a facut anuntul in cursul noptii de miercuri, apreciind ca statul are nevoie de masuri extraordinare pentru supravietuire.

OMS anunta ca bilantul celor care au murit din cauza virusului Ebola a ajuns la 887 de victime

Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut public un nou bilant cu referire la virusulEbola, anuntand ca 887 de persoane au murit din cauza epidemiei de febra hemoragica. Acest bilant mai anunta.

OMS: Peste 930 de persoane au murit din cauza epidemiei de Ebola

Un numar de 932 de persoane au murit in Africa din cauza epidemiei de febra hemoragica Ebola, potrivit unui nou bilant difuzat miercuri de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), preluat de AFP. Bilantul a.

Frank Timis: Afacerile vor continua in ciuda amenintarilor virusului Ebola

Companiile sale au peste 20. 000 de salariati in intreaga Africa de Vest Afacerile lui Frank Timis in Africa se vor derula normal, in ciuda amenintarilor virusului Ebola, potrivit propriilor sale declaratii facute la finalul lunii iunie, in cadrul unui turneu in patru tari africane. in timp ce alte companii au anuntat retragerea salariatilor din zonele afectate de Ebola, Frank Timis a vizitat cele patru tari africane unde are afaceri ca sa-si incurajeze angajatii. Omul de afaceri a poposit chiar in Sierra Leone, unde Ebola face cele mai multe victime, si si-a linistit salariatii, anuntand ca functionarea companiei decurge normal si ca au fost luate toate masurile necesare de precautie impotriva virusului, pentru protejarea angajatilor si a populatiei din zona. Companiile sale au peste 20. 000 de salariati in intreaga Africa de Vest.

Stare de urgenta decretata in Liberia din cauza epidemiei de Ebola

Presedintele Liberiei Ellen Johnson Sirleaf a decretat stare de urgenta, apreciind ca epidemia de Ebola necesita masuri extraordinare pentru supravietuirea statului, intr-o alocutiune publica in cursul.

Cel putin 285.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din Ucraina

Cel putin 285. 000 de persoane si-au parasit casele din cauza conflictului din estul Ucrainei, anunta un oficial al Natiunilor Unite, citat de AFP. Autoritatile ucrainene au inregistrat pana.

Avansuri lente pentru vanzarile producatorilor de articole de lux, din cauza incertitudinilor economice si politice

Producatorii de bunuri de lux inregistreaza avansuri lente ale vanzarilor in intreaga lume, din cauza incertitudinilor economice si politice, informeaza Bloomberg. Veniturile producatorului italian de genti de.

Circa 20.000 de rusi nu vor mai putea vizita Bulgaria din cauza falimentului unor touroperatori

Aproximativ 20. 000 de rusi nu isi vor mai putea petrece vacantele in Bulgaria din cauza falimentului mai multor turoperatori, cauzat de deprecierea rublei si problemele economice generate de situatia politica.

Risc de cutremure in California din cauza secetei

Seceta severa din statul american California duce la cresterea riscului de producere a cutremurelor din cauza ca fermierii pompeaza mult mai multa apa din panza freatica pentru a-si uda culturile si pentru a adapa animalele, au anuntat oamenii de stiinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )