Libnet.ro
UNICEF

10:00

Floarea-soarelui de peste 4 metri inaltime, in gradina unui barbat din Buzau (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Floarea-soarelui de peste 4 metri inaltime, in gradina unui barbat din Buzau (VIDEO, FOTO)

Un barbat din Buzau nu-si mai incape in piele de mandrie. Omul are in gradina o planta de floarea-soarelui care nu se mai opreste din crescut. Masurata de la radacina pana la co. continuă pe B1

VIDEO Plante anormal de mari crescute in gradina unui buzoian: floarea soarelui de peste patru metri inaltime

In manualele de specialitate scrie ca floarea soarelui este o planta anuala, cu inaltimea de pana la 2,5 metri. O gasim insa si de doua ori mai inalta, de peste patru metri, in gradina unui buzoian care spune ca plantatia sa gigantica este rezultatul unei combinatii perfecte: teren fertil, lucrari facute la timp si precipitatii din abundenta. Semintele au fost aduse din America.

Un batran a murit, dupa ce a cazut cu tractorul in apele involburate ale unui rau din Tulcea

Un batran in varsta de 70 de ani a murit, vineri, in Tulcea, dupa ce a cazut cu tractorul an apele involburate ale unui rau din satul Posta. in momentul tragediei, barbatul era insotit de fiul sau, care a fost salvat.

Cum a reusit un barbat din Bihor sa faca bani grei din paie

Cristian Dunai, managerului unui proiect pe fonduri europene declarata despre afacerea pe care o gestioneaza ca este un adevarat succes. Afacerea consta in transformarea paielor in brichete.

Lectia data de un primar unui locuitor din Valcea: A returnat gunoiul aruncat in strada in cutii de ajutor de la Uniunea Europeana

Primarul unei comune din judetul Valcea a returnat sacii de gunoi aruncati de un locuitor la marginea drumului in cutii de ajutor din fondul comunitar. Familia a iesit toata la poarta si fericita de aceasta surpriza si-a carat satisfacuta toata cutiile in casa, relateazaRamnicul Valcea Week.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )