Libnet.ro
UNICEF

10:15

Florin Andone, mai eficient decat Ronaldo si Messi

Online Sport Online Sport,
Florin Andone, mai eficient decat Ronaldo si Messi

Florin Andone este considerat de o parte a presei din Spania mai eficient decat Cristiano Ronaldo sau Leo Messi. Romanul a inceput sa impresioneze, dupa recentele sale reusite din La Liga si spera sa marcheze sambata seara contra lui Real Madrid. continuă pe Online Sport

Veste EXCELENTA pentru Florin Andone! Romanul, inclus in echipa etapei in Spania chiar in wekendul in care s-a jucat cel mai TARE meci din lume, Barca-Real (FOTO)

Vestile bune vin din Spania, mai cu seama de la Florin Andone. Internationalul roman in varsta de 23 de ani a fost inclus de jurnalistii de la Marca in echipa etapei a 14-a din La Liga.

Florin Andone, pasa de gol cu Real Madrid. Campioana Europei stabileste un record de invincibilitate

Florin Andone a reusit un meci foarte bun, sambata seara, pe Santiago Bernabeu contra campioanei Europei, Real Madrid. Echipa lui Andone a condus cu 2-1, dar in final a pierdut, scor 2-3, dupa un gol primit in timpul suplimentar.

Albume vinil, mai vandute decat cele in format digital

Desi ar parea greu de crezut, exista in acest moment piete in care albumele vinil au fost mai populare decat cele in format digital. Conform Wikipedia, un disc de gramofon numit si disc de patefon sau vinil) este un mediu de stocare a sunetului in forma de disc, care era foarte popular insecolul al XX-lea.

Romania cumpara nave de lupta mai scumpe decat estimarile initiale ale MApN. Programul costa 1,6 miliarde de euro. Corvetele se cumpara fara licitatie

Guvernul Romaniei a aprobat cumpararea de catre Ministerul Apararii Nationale a patru nave de lupta noi, de tip corveta multifuntionala. Utilitatea lor, din punct de vedere militar, este clara. in schimb, datele financiare ale contractului sunt neclare si, pe alocuri, chiar suspecte.

Testul international pentru educatie PISA. Romanii sunt mai buni decat in 2012 la citire si matematica, dar ocupa tot penultimul loc din Europa

Testele internationale PISA se desfasoara o data la trei ani si arata nivelul elevilor de 15-16 ani la citire si matematica. Elevii s-au dovedit a fi mai buni la matematica si la citire in 2015 comparativ cu 2012.

Ministrul Educatiei: Ordinul care prevede mai putine teme pentru elevi este deja semnat

Ordinul care prevede mai putine teme pentru elevi a fost semnat inca inainte de minivacanta de 1 decembrie, a anuntat mirecuri, la RFI, ministrul Educatiei, Mircea Dumitru. Ordinul este.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )