Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Andone, pasa de gol cu Real Madrid. Campioana Europei stabileste un record de invincibilitate

Online Sport Online Sport,
Florin Andone, pasa de gol cu Real Madrid. Campioana Europei stabileste un record de invincibilitate

Florin Andone a reusit un meci foarte bun, sambata seara, pe Santiago Bernabeu contra campioanei Europei, Real Madrid. Echipa lui Andone a condus cu 2-1, dar in final a pierdut, scor 2-3, dupa un gol primit in timpul suplimentar. continuă pe Online Sport

Florin Andone, mai eficient decat Ronaldo si Messi

Florin Andone este considerat de o parte a presei din Spania mai eficient decat Cristiano Ronaldo sau Leo Messi. Romanul a inceput sa impresioneze, dupa recentele sale reusite din La Liga si spera sa marcheze sambata seara contra lui Real Madrid.

Veste EXCELENTA pentru Florin Andone! Romanul, inclus in echipa etapei in Spania chiar in wekendul in care s-a jucat cel mai TARE meci din lume, Barca-Real (FOTO)

Vestile bune vin din Spania, mai cu seama de la Florin Andone. Internationalul roman in varsta de 23 de ani a fost inclus de jurnalistii de la Marca in echipa etapei a 14-a din La Liga.

Real Madrid - Deportivo, meciul zilei in La Liga. Zidane, la un pas de un mare record

Se joaca etapa a 15-a in campionatul Spaniei. Astazi sunt programate patru partide, cea mai interesanta fiind Real Madrid - Deportivo la Coruna.

Real Madrid rateaza in extremis castigarea grupei in fata Borussiei Dortmund

Echipa Real Madrid a condus, cu 2-0, pe Borussia Dortmund, dar s-a vazut egalata cu trei minute inaintea finalului si astfel formatia germana a castigat Grupa F.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )