Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Impactul bugetar e in jur de 7 miliarde de lei. Deficitul nu-l marim. Taxele nu cresc (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Impactul bugetar e in jur de 7 miliarde de lei. Deficitul nu-l marim. Taxele nu cresc (VIDEO)

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca impactul bugetar al dublarii alocatiilor pentru copii a fost calculat la sapte miliarde de. continuă pe B1

Ministrul Florin Citu, dupa dublarea alocatiilor: Eu va declar ca deficitul bugetar nu va creste, va ramane 3,6% din PIB. Nu vor creste taxe

Guvernul Orban nu va creste nicio taxa pentru a sustine dublarea alocatiilor, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor, care a mai precizat ca deficitul bugetar va ramane la 3,6% din PIB, in ciuda.

Florin Citu, despre scaderea TVA si alocatiile marite: Clasa politica se joaca cu focul!

Deficitul bugetar pentru anul viitor ar creste la 5% din produsul intern brut daca s-ar aplica masurile votate marti de parlamentari referitoare la reducerea TVA si majorarea alocatiilor pentru copii, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu.

LIVEVIDEO Sedinta cu miza uriasa in Parlament. Liberalii au reusit sa scoata de la vot reducerea TVA, dar nu si dublarea alocatiilor Astazi se va discuta si eliminarea pensiilor speciale

Doua proiecte cu un impact bugetar major - dublarea alocatiilor pentru copii si scaderea TVA de la 19% la 16% - scoase de PSD de la sertar intra la votul deputatilor, miercuri. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avertizat ca deficitul bugetar pentru anul viitor ar creste la 5% daca s-ar aplica aceste masuri - reducerea TVA si majorarea alocatiilor pentru copii. Tot in plenul de astazi ar urma sa fie adoptata legea care ii lasa pe magistrati si pe parlamentari fara pensiile speciale. 51 Proiectul privind reducerea TVA a fost scos de la votul plenului si retrimis la comisia de buget, dupa o solicitare a PNL.

FLORIN CITU: Vom gasi solutii sa pastram deficitul bugetar sub 3,6%, daca dublarea alocatiilor va fi promulgata

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a sustinut o declaratie de presa dupa sedinta de Guvern in care s-a aprobat proiectul de buget pe 2020 pentru care isi va angaja raspunderea in Parlament.

Citu: Deficitul nu va fi depasit nici dupa dublarea alocatiilor. Solutiile sunt ori reduceri de cheltuieli, ori venituri mai mari. Nu vom introduce taxe noi

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, ca tinta de deficit bugetar de 3,6%, stabilita pentru anul viitor, nu va fi depasita, in ciuda dublarii alocatiilor pentru copii, iar solutiile vor fi reprezentate ori de reducerea cheltuielilor, ori de cresterea veniturilor, fara a fi introduse noi taxe. in plus, el a dat asigurari ca avansul salariilor profesorilor de anul viitor este inclus in buget.

Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor: De cand se va aplica noua grila(VIDEO)

Propunerea PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost aprobata, miercuri, in Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, cu 179 voturi pentru si 29 abtineri. Impactul bugetar al.

Citu: Dublarea alocatiilor costa 6 miliarde lei, iar reducerea TVA costa 11,8 miliarde lei. Deficitul se duce spre 5%

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat marti seara, la Digi 24, ca dublarea alocatiilor ar costa 6 miliarde lei, in timp ce prin reducerea TVA se pierd 11,8 miliarde lei. Prin aplicarea ambelor masuri, deficitul in 2020 se va duce catre 5% in 2020.

Florin Citu, Finante: Daca reducerea TVA va fi legiferata, deficitul bugetar urca la 5%. in zilele urmatoare, vor exista presiuni pe cursul valutar. O echipa a FMI revine in ianuarie in Romania

O echipa de la Fondul Monetar International va veni in Romania in ianuarie, va evalua modul de colectare, Codul fiscal si ne va da solutii, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, la Digi 24. Eu o sa am o echipa de la FMI care vine in Romania in ianuarie sa se uite la Codul fiscal, la evaluarea modului in care noi colectam, a afirmat Citu. Deficitul bugetar pentru anul viitor ar creste la 5% daca s-ar aplica masurile votate marti de parlamentari referitoare la reducerea TVA si majorarea alocatiilor pentru copii, a mai spus ministrul Finantelor.

Florin Citu: Salariile profesorilor cu cresterile de anul viitor, incluse in buget Dublarea alocatiilor ar duce deficitul la 4,1 - 4,3% din PIB, dar ne vom incadra in 3,6% prin solutii

Cred ca vom avea surprize placute, anul viitor, a declarat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, dupa ce Guvernul a decis sa-si angajeze raspunderea pe proiectul de buget pe 2020.

Premierul anunta ca dublarea alocatiilor forteaza bugetul

Dublarea alocatiilor nu poate fi suportata decat daca nu se realizeaza alte cheltuieli, a afirmat miercuri seara, premierul Ludovic Orban, informeaza News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )