Libnet.ro
UNICEF

21:15

Florin Citu a cerut la Bruxelles ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Florin Citu a cerut la Bruxelles ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European

Premierul Florin Citu se afla intr-o vizita de lucru la Bruxelles, unde a avut mai multe intrevederi cu inalti oficiali europeni, intre care si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, caruia Citu i-a solicitat ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022, a declarat, miercuri, prim-ministrul Florin Citu, care a anuntat ca in Guvern a fost discutata in prima lectura o ordonanta de urgenta privind o serie de masuri structurale, transmite Agerpres.

Florin Citu: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ca vouchere de vacanta din 2019 si 2020 vor fi prelungite si pentru 2020. Totoidata, el a tinut sa precizeze faptul ca vouchere de vacanta pe care ar fi trebuit sa.

Premierul Florin Citu, intrevedere cu presedintele Parlamentului European la Bruxelles. Au despre gestionarea pandemiei, vaccinarea anti-COVID si Planul National de Relansare si Rezilienta

Premierul Florin Citu se afla in vizita la Bruxelles, acolo unde a avut o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Cei au discutat despre principalele teme de pe agenda europeana, cu.

Florin Citu, vizita oficiala la Bruxelles. intrevedere cu presedintele Parlamentului European si liderii grupurilor politice

Prim-ministrul Florin Citu, aflat la Bruxelles, unde are programate mai multe intalniri cu oficiali europeni a subliniat importanta unei cooperari stranse la nivel european in vederea gestionarii, in continuare, a pandemiei si a consecintelor acesteia, evidentiind importanta succesului campaniilor de vaccinare din statele membre.

Florin Citu, in vizita de lucru la Bruxelles, in perioada 11-12 februarie

Premierul Florin Citu efectueaza o vizita de lucru la Bruxelles in perioada 11 - 12 februarie, informeaza Guvernul. Seful Executivului va avea intalniri cu presedintii Consiliului European Charles Michel, Comisiei Europene Ursula von der Leyen, si al Parlamentului European David Sassoli, precum si cu vicepresedintii executivi ai Comisiei Europene Frans Timmermans, Margrethe Vestager si Valdis Dombrovskis.

Mihai Tudose: Citu este la Bruxelles! Explicand cat de greu ii este lui sa indrepte porcariile facute tot de el si ai lui anul trecut

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, critica vizita lui Florin Citu la Bruxelles, spunand ca premierul este acolo pentru a explica, eventual, cat de greu ii este lui ca premier sa indrepte porcariile facute tot de el si ai lui anul trecut.

O noua ironie marca Mihai Tudose: Copilul durerii pleaca la Bruxelles! Partea proasta e ca se va intoarce!

Mihai Tudose spune despre plecarea lui Florin Citu la Bruxelles ca va fi intrebat daca si-a facut temele si va trebui sa spuna ca nu le-a facut si nici nu le poate face, pentru ca-l incurca greaua mostenire. Aia lasata de ministrul de Finante, Florin Citu.

Premierul Florin Citu, intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Prim-ministrul Florin Citu a avut, vineri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Euro.

Florin Citu, intrevedere cu vicepresedintele executiv al Comisiei Europene. Discutiile cu s-au concentrat pe obiectivele formulate prin Pactul Ecologic European

Premierul Florin Citu este intr-o vizita de lucru la Bruxelles, unde a avut mai multe intrevederi cu inalti oficiali europeni, intre care si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans.

intalnire la nivel inalt. Florin Citu s-a intalnit cu presedintele Parlamentului European

Prim-ministrul Florin Citu a avut astazi, 11 februarie, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )