Libnet.ro
UNICEF

18:45

Florin Citu, noul premier: Sunt constient de responsabilitatea care mi-a fost acordata, de a guverna Romania intr-o perioada atat de dificila. Multumesc, si la treaba! (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, noul premier: Sunt constient de responsabilitatea care mi-a fost acordata, de a guverna Romania intr-o perioada atat de dificila. Multumesc, si la treaba! (VIDEO)

Florin Citu a primit increderea Parlamentului si il mai desparte doar o formalitate pana la a fi oficial noul prim-ministru al Romaniei, si anume depunerea juramantului. Liberalul a sustinut o prima. continuă pe B1

Secretul lui Florin Citu s-a aflat acum. Ce a putut sa ii faca propriului sau frate

Florin Citu, noul premier al Romaniei, si-a dat in judecata fratele anul trecut. Astfel ca procesul in care Florin Citu s-a judecat cu fratele sau, George, a fost inregistrat pe data de 22 iulie 2019, la Judecatoria Ramnicu-Valcea. Dar care este motivul pentru care Florin Citu si-a chemat fratele in instanta. Secretul lui Florin Citu .

Florin Citu, pozitiv cu privire la eventualele masuri de relaxare pentru 2021. Cand va fi gata bugetul (VIDEO)

Florin Citu, noul premier al Romaniei, a vorbit imediat dupa votul de investitura din Parlament, despre bugetul pentru anul 2020 si criza COVID-19. Bugetul va fi realizat in ianuarie 2021 cel mai.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Florin Citu: Va fi o guvernare stabila, pe termen lung. Sper sa avem un Guvern investit cat mai repede (VIDEO)

Florin Citu, propus premier de PNL, USR-PLUS si UDMR, si-a exprimat speranta ca vom avea un Guvern investit cat mai repede. Liberalul s-a aratat de parere ca guvernarea de coalitie va fi una.

ASTAZI incep procedurile de investitura pentru guvernul condus de premierul desemnat Florin Citu

Noul guvern, condus de premierul desemnat Florin Citu, ar putea fi investit astazi, prin votul plenului reunit al Parlamentului.

Florin Citu, despre functionarea noii coalitii: Vom avea intalniri saptamanale, zilnice daca este nevoie. Sunt oameni cu care am lucrat si inainte foarte bine (VIDEO)

Intrebat despre modul de functionare a noii coalitii, noul premier al Romaniei, Florin Citu, a declarat: Acest mecanism este facilitat de faptul ca in Guvern cu vicepremieri cei doi presedinti ai.

AVEM PREMIER DESEMNAT Florin Citu - gata sa isi asume guvernarea

Florin Citu este prim-ministrul desemnat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, pentru a forma noul guvern rezultat in urma negocierilor derulate intre partidele de centru-dreapta care au alcatuit noua majoritate parlamentara dupa alegerile din 6 decembrie. Seful statului a a avut de indeplinit o simpla formalitate dupa ce liderul PNL, Ludovic Orban, i-a inmanat la inceputul consultarilor de la Palatul Cotroceni, acordul de guvernare semnat cu sefii USRPLUS si UDMR prin care s-a stabilit noua majoritate parlamentara.

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi prezentat de noul Guvern. Ce se va intampla cu salariul minim

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, potrivit Agerpres.

FLORIN CITU: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, relateaza Agerpres.

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, scrie Agerpres. El a precizat ca in privinta salariului minim pe economie ar trebui sa mai existe discutii tripartite, cu patronatele si sindicatele, Ministerul de Finante luand in calcul cateva variante.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )