Libnet.ro
UNICEF

19:30

Florin Iaru, despre moartea poetului Traian T. Cosovei: in ultimii ani a avut o situatie financiara extrem de precara

Adevărul Adevărul,
Florin Iaru, despre moartea poetului Traian T. Cosovei: in ultimii ani a avut o situatie financiara extrem de precara

Florin Iaru, unul dintre persoanele apropiate poetului Traian T. Cosovei, care a murit miercuri dimineata, a explicat ca amicul sau din tinerete suferea de o boala grava, izolandu-se extrem de mult in ultimul timp. Totodata, in ultimii sase-sapte ani avea o situatie financiara extrem de precara, a adaugat poetul Florin Iaru. continuă pe Adevărul

Florin Iaru, despre moartea lui Traian T. Cosovei: in ultimii sase-sapte ani a avut o situatie financiara extrem de precara

Florin Iaru, unul dintre persoanele apropiate poetului Traian T. Cosovei, care a murit miercuri dimineata, a explicat ca amicul sau din tinerete suferea de o boala grava, izolandu-se extrem de mult in ultimul timp. Totodata, in ultimii sase-sapte ani avea o situatie financiara extrem de precara, a adaugat poetul Florin Iaru.

Traian T. Cosovei a murit. Poetul a facut parte din nucleul elitist Generatia in blugi, in anii 80

Traian T. Cosovei a murit, miercuri, la varsta de 59 de ani. Poetul era bolnav, dar suferinta nu i-a fost atat de indelungata, a declarat Florin Iaru, citat de realitatea. net. in anii 80, Cosovei a luat parte la cenaclul condus de criticul literar Ovid S. Crohmalniceanu, iar apoi la Cenaclul de Luni al lui Nicolae Manolescu.

Poetul Traian T. Cosovei a murit. Alex Stefanescu:Viata i-a facut o mare nedreptate ca a murit atat de tanar

Traian T. Cosovei a murit, miercuri, la varsta de 59 de ani. Poetul era bolnav, dar suferinta nu i-a fost atat de indelungata, a declarat Florin Iaru. in anii 80, Cosovei a luat parte la cenaclul condus de criticul literar Ovid S. Crohmalniceanu, iar apoi la Cenaclul de Luni al lui Nicolae Manolescu.

Poetul Traian T. Cosovei a murit

Traian T. Cosovei a murit, miercuri, la varsta de 59 de ani. Poetul era bolnav, dar suferinta nu i-a fost atat de indelungata, a declarat Florin Iaru.

Bogdan O. Popescu, medic si poet, despre Traian T. Cosovei: Maestrul avea calitatea de nu se considera pe sine undeva sus situat in randul poetilor

Bogdan O. Popescu, medic neurolog si poet care a lucrat cu raposatul Traian T. Cosovei, spune ca este extrem de trist de pierderea unui mare poet. Maestrul a facut ceea ce putini scriitori consacrati fac: a lucrat cu cei din generatia mai tanara, a marturisit Popescu.

Poetul Traian T. Cosovei a murit.

Poetul Traian T. Cosovei a murit miercuri dimineata, la varsta de 59 de ani, din cauza unor probleme medicale, relateaza Mediafax. Decesul a fost anuntat de presedintele sectiei de poezie a Uniunii Scriitorilor din Romania, filiala Bucuresti, Dan Mircea Cipariu. Poetul Traian T. Cosovei, nascut pe 28 noiembrie 1954, a apartinut generatiei literare optzeciste. Cosovei a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.

Poetul Traian T. Cosovei a murit la varsta de 59 de ani

Poetul Traian T. Cosovei a murit in aceasta dimineata din cauza unor probleme medicale. Acesta avea 59 de ani si fusese internat la Spitalul Carol Davila din Capitala. Poetul va fi inmormantat sambata, la.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )