Libnet.ro
UNICEF

08:30

Florin Salam, despre nunta fiului lui Liviu Dragnea: Mi-a ramas in suflet... (VIDEO)

B1 B1,
Florin Salam, despre nunta fiului lui Liviu Dragnea: Mi-a ramas in suflet... (VIDEO)

Florin Salam, unul dintre cei care au cantat la nunta fiului lui Liviu Dragnea, sustine ca a fost foarte onorat ca a fost invitat la eveniment. Mi-a ramas in suflet petrecerea asta ca oamenii, desi. continuă pe B1

Mihai Fifor, despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Cum se va incheia totul

MIhai Fifor a afirmat, marti, la Punctul de intalnire ca este convins ca Gabriela Firea se va impaca cu liderul PSD, Liviu Dragnea si ca totul a pornit de la o suparare personala a.

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, la TVR 1, ca le-a promis fiului lui Liviu Dragnea si prietenei acestuia ca va oficia cununia civila, dar participarea la nunta ar fi insemnat sa ii fie.

Gabriela Firea explica de ce nu a mers la nunta fiului lui Liviu Dragnea: Ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat marti seara de ce nu a fost prezenta la nunta fiului lui Liviu Dragnea, desi a fost cea care a oficiat cununia civila a acestuia. Firea a declarat.

Firea, intrebata de ce nu a participat la nunta fiului lui Dragnea: A fi mers la nunta ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine

Gabriela Firea a precizat la TVR 1, ca le-a promis fiului lui Liviu Dragnea si prietenei acestuia ca va oficia cununia civila, dar participarea la nunta ar fi insemnat sa ii fie rusine de ea, avand in vedere discutiile si mesajele pe care le-a avut cu Liviu Dragnea. Totodata, primarul a precizat ca decizia de a nu participa la eveniment a fost luata in familie, nedorind sa fie ipocriti si sa participe la o nunta doar de dragul aparentelor.

TRAGEDIE in lumea manelelor! Adio, FLORIN SALAM: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a vorbit despre aceasta decizie neasteptata. Pe de alta parte, nu este prima data cand se vorbeste.

UPDATE Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila la Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea insotit de fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache se afla la Guvern. Cei doi au ajuns in jurul orei 18:00 pentru a discuta despre situatia blocarii rectificarii bugetare. De altfel, Dragnea a discutat telefonic marti, dupa sedinta CSAT cu premierul Viorica Dancila si cu partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, si a cerut solutii pentru deblocarea rectificarii bugetare, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Potrivit surselor citate, pana in prezent nu exista o solutie identificata de Guvern in vederea rezolvarii situatiei. Guvernul urmeaza sa se reuneasca miercuri intr-o noua sedinta.

SOC in lumea MANELELOR! Regele FLORIN SALAM a pierdut TOT! Americanii au intrat pe fir!

Florin Salam a primit o gra lovitura in America in urma cu cateva luni. Autoritatile i-au confiscat manelistului pe aeroport 100. 000 de dolari. Artistul s-a grabit sa ajunga la o cantare in Germania. El a.

SOC in lumea mondena! ANDREEA ESCA si FLORIN SALAM! La asta nu se astepta nimeni! Este lovitura momentului

Andreea Esca a socat recent publicul in urma unei aparitii incendiare. Spre surprinderea tuturor, vedeta nu s-a sfiit sa danseze pe una dintre manelelelui Florin Salam, in timpul unei.

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A spus mereu ca ma sprijina, dar in realitate nu este asa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre relatia sa cu Liviu Dragnea. despre care spune ca o sprijina doar in declaratii, realitatea fiind alta. Dumnealui, in sedinte, a spus mereu ca ma.

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: De asta se teme Liviu Dragnea!

Gabriela Firea afirma ca Liviu Dragnea se teme de o eventuala candidatura a ei la prezidentiale si ca acesta este motivul pentru care nu a dorit sa o sprijine in marile proiecte pe care ea ar fi vrut ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )