Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gabriela Firea explica de ce nu a mers la nunta fiului lui Liviu Dragnea: Ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine

B1 B1,
Gabriela Firea explica de ce nu a mers la nunta fiului lui Liviu Dragnea: Ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat marti seara de ce nu a fost prezenta la nunta fiului lui Liviu Dragnea, desi a fost cea care a oficiat cununia civila a acestuia. Firea a declarat. continuă pe B1

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea. De unde a pornit totul

Primarul general, Gabriela Firea, spune ca, desi l-a asigurat ca nu este asa, Liviu Dragnea are impresia ca edilul are propria agenda politica. Explicatia initiala a colegilor mei, pentru ca domnul.

Firea, intrebata de ce nu a participat la nunta fiului lui Dragnea: A fi mers la nunta ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine

Gabriela Firea a precizat la TVR 1, ca le-a promis fiului lui Liviu Dragnea si prietenei acestuia ca va oficia cununia civila, dar participarea la nunta ar fi insemnat sa ii fie rusine de ea, avand in vedere discutiile si mesajele pe care le-a avut cu Liviu Dragnea. Totodata, primarul a precizat ca decizia de a nu participa la eveniment a fost luata in familie, nedorind sa fie ipocriti si sa participe la o nunta doar de dragul aparentelor.

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, la TVR 1, ca le-a promis fiului lui Liviu Dragnea si prietenei acestuia ca va oficia cununia civila, dar participarea la nunta ar fi insemnat sa ii fie.

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea.

Gabriela Firea infige inca un cutit in spatele lui Dragnea

A mai fost criticat Liviu Dragnea din interior. De Ponta, Andronescu si altii. Dar niciodata asa de virulent, cu amanunte din bucataria interna a partidului, asa cum face acum Gabriela Firea. Si este singura pe frontul acesta. Cand trebuia sa fie aparata, macar ca femeie in fata unui barbat agresiv, toti barbatii din CEx au tacut malc. De frica lui Dragnea. Nu cred ca interventia Gabrielei Firea va ramane fara urmari in PSD.

Gabriela Firea: Colegii mei imi povesteau ca domnul Dragnea le spunea ca eu sunt un pericol politic

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut marti seara ca desi Liviu Dragnea declara public faptul ca o sustine, in realitate acesta o impinge in groapa Aceasta a declarat ca a aflat de la.

Firea, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Sprijinul domnului Dragnea nu a fost consistent. Dorea ca primarul general, ca si femeie, sa fie o figura stearsa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Liviu Dragnea spune in public ca o sustine, dar de fapt o impinge in groapa. Ea a explicat ca Dragnea este convins ca ea are un proiect personal, in ciuda faptului ca l-a asigurat ca nu-si doreste o alta functie in afara de cea pe care o exercita.

Gabriela Firea, n scandal cu liderul PSD: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata vara

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, dupa sedinta Consiliului Executiv in care a cerut demisia lui Carmen Dan, ca a primit telefonul de la comisarul european Corina Cretu pentru ca aceasta incerca sa discute cu cineva din partid, dar Liviu Dragnea nu i-a raspuns, relateaza Mediafax.

Gabriela Firea: Colegii mei imi povesteau cum, in discutii cu domnul Dragnea, el le explica ca eu sunt un pericol

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut marti seara ca desi Liviu Dragnea declara public faptul ca o sustine, in realitate acesta o impinge in groapa Aceasta a declarat ca a aflat de la.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea se consulta mai mult cu oameni din afara partidului si cu iubita lui, Irina Tanase

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit marti ca liderul PSD Liviu Dragnea se consulta mai mult cu persoane din afara partidului. De asemenea, Firea a precizat ca inrandul social-democratilor.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,294 seconds )