Libnet.ro
UNICEF

09:45

Florin Zamfirescu: Legatura intre PSD si PNL era contra naturii

Antena3 Antena3,
Florin Zamfirescu: Legatura intre PSD si PNL era contra naturii

Actorul Florin Zamfirescu a raspuns invitatiei Cristinei Topescu, sambata dupa-amiaza, la Dincolo de Stiri. Unul dintre subiectele abordate de acestia a fost ruperea Uniunii Social Liberale. Potrivit. continuă pe Antena3

BEC a fost completat cu reprezentantii partidelor care au eurodeputati: PSD, PNL, PDL, PC, ...

BEC a fost completat, vineri, cu cate un reprezentant din partea fiecarui partid politic reprezentat in Parlamentul European, precum si cu oficialii AEP, informeaza Mediafax. PSD l-a desemnat in BEC pe deputatul Florin Iordache, in timp ce PNL l-a propus pe deputatul Theodor Catalin Nicolescu, ambii fiind membri ai Comisiei juridice din Camera Deputatilor. De asemenea, PDL l-a desemnat in BEC pe avocatul Cristian Ene, reprezentant al partidului si la alte alegeri in Biroul Electoral .

Relatia PSD-PNL Teleorman se clarifica in acest weekend Liviu Dragnea se intalneste cu Marin Almajanu maine.

Relatia de colaborare PSD-PNL in Teleorman, se va clarifica dupa acest weekend. Liviu Dragnea, presedintele PSD Teleorman a declarat ca se va intalni duminica cu seful liberalilor teleormaneni, Marin Almajanu pentru a stabili daca va continua colaborarea in judet.

BEC, completat cu reprezentantii partidelor care au eurodeputati: PSD, PNL, PDL, PC, PMP, UDMR, PRM

Biroul Electoral Central BEC) a fost completat, vineri, cu reprezentantii partidelor care au eurodeputati, intre care se numara doi deputati din Comisia juridica, Florin Iordache PSD) si Theodor Nicolescu.

Mircea Rosca, presedintele PNL Prahova: Nu vad motive ca alianta PSD-PNL sa se rupa in judet

Deputatul de Valea Prahovei si presedinte al PNL Prahova, Mircea Rosca, spune ca nu vede motivele pentru care alianta dintre PSD si PNL sa se rupa in judet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )