Libnet.ro
UNICEF

19:15

FMI deblocheaza 1,5 miliarde de euro, ca ajutor suplimentar pentru Portugalia

B1 B1,
FMI deblocheaza 1,5 miliarde de euro, ca ajutor suplimentar pentru Portugalia

Fondul Monetar International a anuntat deblocarea a 1,5 miliarde de euro pentru Portugalia, in cadrul planului de salvare financiara a tarii decis de creditorii internationali in mai 2011, scrie Agerpres. Noua. continuă pe B1

FMI vireaza Portugaliei 1,5 miliarde de euro ca ajutor suplimentar

Fondul Monetar International a anuntat miercuri plata imediata a unei noi transe in valoare de 1,5 miliarde de euro catre Portugalia, ca parte a planului de salvare financiara a tarii decis de comunitatea internationala in mai 2011, scrie AFP.

Florin Georgescu: Pierderile economiei din 2011, de 10 miliarde euro, ar fi rezolvat deficitul la pensii si sanatate

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei ar fi fost anul trecut de 148 miliarde euro daca nu s-ar fi inregistrat pierderi de 10 miliarde euro la nivelul economiei, diferenta care ar fi putut rezolva deficitul actual la pensii si sanatate, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Georgescu, citat de Mediafax.

Comisia Europeana vrea sa faca ordine pe piata jocurilor de noroc online, un domeniu in care se estimeaza ca veniturile vor atinge 13 miliarde euro in 2015

Jocurile de noroc online cunosc una dintre cele mai accelerate cresteri inregistrate in domeniul serviciilor din UE, cu rate anuale de crestere de aproape 15% si cu venituri anuale estimate la 13 miliarde euro pentru 2015, a anuntat marti Comisia Europeana. Executivul european a prezentat un plan de actiune care cuprinde o serie de initiative programate pentru urmatorii doi ani, cu scopul de a clarifica reglementarea jocurilor de noroc online si de a incuraja cooperarea dintre statele membre UE.

Romania, data in judecata pentru 6 miliarde euro. Cum s-a ajuns aici.

Mostenitorii francezi ai brevetului care a revolutionat industria petrolului - forajul rotativ prin rotatie percutanta - cer statului roman despagubiri de 6 miliarde euro, considerandu-se jefuiti de fostul regim comunist. In octombrie 2011, statul roman, prin Ministerul Economiei, a fost dat in judecata de Brigitte Magdalene Liselotte Stentzel, Marie Jeanne Violette Thibaudet, Jean Marie Thibaudet, Madeleine Marie Thibaudet si Jean Yves Marie Tribaudet, miza constituind-o recuperarea unei .

Peugeot-Citroen este pe cale sa primeasca garantii de pana la 7 miliarde euro de la statul francez. Germanii se opun vehement

Divizia financiara a PSA Peugeot-Citroen este foarte aproape de primirea unor garantii in jurul a cinci - sapte miliarde euro de la statul francez, intr-o miscare care reprezinta cea mai consistenta interventie a statului in industria auto franceza din 2009 incoace. Totusi, reprezentantii landului german Saxonia Inferioiara spun ca nu aceasta este solutia si vor apela la CE pentru mediere si analiza.

Populatia si firmele au economisit aproape 9,9 miliarde euro de la inceputul crizei

Populatia si firmele au economisit de la inceputul crizei 42,35 miliarde lei 9,9 miliarde euro), soldul depozitelor plasate la banci crescand cu 27,9% din ianuarie 2009 pana in luna august a acestui an,.

Richard Li cumpara operatiuni ING pe 1,64 miliarde euro

Richard Li, fiul celui mai bogat om din Asia Li Ka-shing), a acceptat sa plateasca 1,64 miliarde euro 2,14 miliarde dolari) in numerar pentru preluarea diviziilor de asigurari detinute de compania olandeza ING Groep NV in Hong Kong, Macao si Thailanda.

FMI: Agravarea crizei din zona euro ar putea reduce PIB cu 5% in Romania; leul ar scadea cu 15-20%

Oficialii FMI avertizeaza ca intensificarea puternica a crizei din zona euro, cu probabilitate medie de materializare, ar avea un impact major asupra Romaniei, fiind posibila o scadere economica de 5% si o.

FMI: Agravarea crizei din zona euro ar putea reduce PIB cu 5% in Romania

Leul ar scadea cu 15-20% Intensificarea puternica a crizei din zona euro, cu probabilitate medie de materializare, ar avea un impact major asupra Romaniei, fiind posibila o scadere economica de 5% si o depreciere a leului cu 15-20%, avertizeaza expertii FMI.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )