Libnet.ro
UNICEF

10:15

FMI saluta acordul pentru lupta impotriva modificarilor climatice globale

Antena3 Antena3,
FMI saluta acordul pentru lupta impotriva modificarilor climatice globale

Directoarea FMI Christine Lagarde a salutat sambata acordul istoric incheiat la Paris drept un pas inainte esential in lupta impotriva modificarii climatice globale in secolul al XXI-lea, relateaza Reuters. continuă pe Antena3

Acord istoric la Paris,pentru lupta impotriva incalzirii globale

Ministrul francez de Externe si totodata presedintele Conferintei ONU pe tema modificarilor climatice de la Paris COP21), Laurent Fabius, a indemnat, sambata, delegatiile celor 195 de tari care participa la conferinta sa aprobe proiectul acordului final care vizeaza lupta lupta impotriva incalzirii globale- .

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Romania, modelul de urmat in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei

Ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, a vorbit, miercuri, la un eveniment organizat cu prilejul Zilei Internationale de Lupta impotriva Coruptiei, despre succesul remarcabil al Romaniei in lupta anticoruptie si a precizat ca lupta dusa de procurori si judecatori face ca Romania sa fie recunoscuta, la nivel international, drept un model de urmat.

Romania trebuie sa continue lupta impotriva coruptiei

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a afirmat, astazi, la Craiova, unde a vizitat fabrica Ford, ca Romania trebuie sa continue lupta impotriva coruptiei, capitol la care a avut un start foarte bun care a inceput sa fie recunoscut la nivel regional si international, transmit surse din presa.

Slovacia si un succes enorm Jaguar-Land Rover semneaza acordul pentru fabrica in care va investi 1,5 miliarde euro

Jaguar-Land Rover a semnat vineri in Slovacia acordul pentru constructia primei sale uzine in Europa Continentala, primele masini urmand sa iasa in 2018 de pe liniile de asamblare situate in apropierea orasului Nitra. Este un succes enorm pentru Slovacia, a spus premierul Robert Fico, oficial care a salutat mariajul dintre mana de lucru slovaca si ingineria britanica. Slovacia este o forta in industria auto, iar despre cum a castigat acest proiect gigantic puteti citi pe larg aici.

Franta ar putea intra in lupta impotriva organizatiei sunite Statul Islamic si in Libia

Franta ar trebui sa lupte impotriva Statului Islamic SI) maine, in Libia, si nu doar in Irak si Siria, a declarat premierul francez Manuel Valls, relateaza Reuters in pagina electronica.

Statele Unite vor continua sa sprijine Romania in lupta impotriva coruptiei

Romania incepe sa fie recunoscuta la nivel international, si in special in regiunea Europei, ca model in lupta anticoruptie, dupa ce a facut eforturi sa se asigure ca sistemul sau judiciar are independenta si resursele necesare sa-i judece pe cei adusi in fata instantelor, este de parere ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans G. Klemm.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )