Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de coronavirus intr-un camin de batrani din Taga, Cluj

Antena3 Antena3,
Focar de coronavirus intr-un camin de batrani din Taga, Cluj

Un numar de 31 de persoane varstnice, internate intr-un camin de ingrijire a varstnicilor din comuna Taga, judetul Cluj, au fost depistate pozitiv, duminica, cu coronavirus, si sunt transportate la spital la Cluj-Napoca dupa ce 5 angajati au fost infectati si confirmati anterior. continuă pe Antena3

Focar de COVID-19 la un azil de batrani din Cluj. 45 de persoane au fost infectate

Un numar de 45 de persoane in varsta au fost testate pozitiv la un azil de batrani din judetul Cluj. Autoritatile au demarat o ancheta dupa ce mai multi angajati care lucrau la azil au fost depistati cu coronavirus.

Focar de coronavirus in Ramnicelu, Buzau: Unii au fugit, altii au anuntat ca se sinucid daca sunt dusi la spital

Autoritatile au instituit carantina in satul Ramnicelu, din Buzau, dupa ce reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) au depistat un focar la o familie formata din sapte membri, potrivit Prefecturii Buzau.

Carantina intr-un sat din Buzau, dupa ce oamenii au refuzat testarea si izolarea la domiciliu in urma descoperirii unui focar de coronavirus

Autoritatile au instituit carantina in satul Ramnicelu, din comuna cu acelasi nume, dupa ce reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) au depistat un focar la o familie formata din 7 membri, a informat, sambata dimineata, Prefectura Buzau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )