Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de COVID-19 la o fabrica de dulciuri din Marea Britanie. Aproximativ jumatate dintre ei au revenit la munca in mai putin de doua saptamani (VIDEO)

B1 B1,
Focar de COVID-19 la o fabrica de dulciuri din Marea Britanie. Aproximativ jumatate dintre ei au revenit la munca in mai putin de doua saptamani (VIDEO)

Zeci de angajati ai unei fabrici de dulciuri din Marea Britanie au fost infectati cu virusul SARS-CoV-2. Sursa infectarii nu este inca cunoscuta, iar pana acum aproximativ jumatate dintre cei testati pozitiv s-. continuă pe B1

Romanca din Marea Britanie, apel pentru gasirea unui barbat atragator cu care a flirtat intr-un Lidl: Cine si unde esti?

O romanca stabilita in Marea Britanie a facut un apel pe retelele de socializare pentru a-l gasi pe barbatul atragator cu care a flirtat recent intr-un supermarket Lidl. Tanara pe nume Ana Palmer povesteste ca a schimbat cateva priviri cu barbatul misterios in timp ce isi facea cumparaturile la supermarketul situat in Tavistock, Devon.

Medic roman din Marea Britanie: Nivelul la care s-a ajuns in Romania cu discutiile despre COVID, foarte greu de suportat. Parerile medicale sunt spurcate in cel mai murdar mod de oameni care nu au legatura cu medicina

Nivelul la care s-a ajuns in Romania cu discutiile despre COVID este unul interesant, in sensul de penibil, adica provoaca stari extrem de neplacute, cu efect nedorit, foarte greu de suportat, afirma Tudor Toma, medic pneumolog roman stabilit in Marea Britanie. El subliniaza ca in tara noastra parerile medicale sunt ori non existente, ori sunt spurcate in cel mai murdar mod posibil de oameni care nu au nicio legatura cu medicina si care uita ca injurand in public nu fac decat sa se eticheteze pe sine.

Reduceti tarifele pentru ca lumea sa revina la tren! - Un apel aproape disperat din Marea Britanie

Tot mai multe voci cer, in Regatul Unit, ca biletele si abonamentele de tren sa aiba preturi mai mici, fiindca altfel numarul de pasgeri va ramane extrem de redus, scrie The Guardian. in prezent, numarul de calatori este la mai putin de un sfert din cat era inainte de pandemie si se cer masuri similare celor aplicate in sectorul restaurantelor pentru a-i incuraja pe oameni sa revina la tren. UK, Norvegia, Austria si Olanda au printre cele mai scumpe bilete de tren din Europa, in timp ce in Belarus, Ucraina si Albania sunt cele mai ieftine.

Coronavirus: Marea Britanie va implementa testarea extinsa a populatiei

Marea Britanie intentioneaza sa efectueze o testare extinsa si periodica a populatiei pentru COVID-19, cu obiectivul de a suprima raspadirea noului coronavirus astfel incat sa poata fi relaxate restrictiile care au sufocat economia fara a declansa un nou val epidemic, transmite agentia Reuters citata de Agerpres.

Marea Britanie are in vedere o testare extinsa a populatiei cu noi tipuri de teste

Marea Britanie intentioneaza sa efectueze o testare extinsa si periodica a populatiei pentru COVID-19, cu obiectivul de a suprima raspadirea noului coronavirus.

Marea Britanie a facut apel la voluntari din randurile minoritatilor etnice pentru testarea vaccinului sau anti-COVID-19

Marea Britanie a indemnat luni persoane in varsta si voluntari din grupuri ale minoritatilor asiatice si de culoare sa se inscrie intr-un registru pentru testarea vaccinului sau impotriva COVID-19, in incercarea de a stimula eforturile pentru gasirea unui vaccin eficient impotriva bolii care sa ofere protectie si grupurilor cu risc ridicat, relateaza Reuters.

Marea Britanie anunta ca nu recunoaste rezultatele alegerilor din Belarus

Marea Britanie anunta ca nu recunoaste rezultatele alegerilor prezidentiale din Belarus, care s-au desfasurat pe 9 august si in care a invins actualul presedinte Aleksandr Lukasenko. Anuntul a fost publicat pe site-ul Guvernului de la Londra.

Brexit la zi: Marea Britanie se scufunda, visand la statutul de actor global sau la Alianta anglofona

Marea Britanie se confrunta cu perioada finala a negocierii acordurilor Brexit, fara perspective reale de a ajunge la un acord cu UE in timp util. intre timp, cu riscul de a cadea intre sine la 31 decembrie 2020, problemele tehnico-administrative sunt atat de importante incat controlul frontierei si vama vor intra in activitate cu 6 luni intarziere, daca nu chiar 9, la 1 decembrie 2021, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )