Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de COVID-19 la o scoala din Germania. Cinci copii romani infectati cu noul coronavirus

Antena3 Antena3,
Focar de COVID-19 la o scoala din Germania. Cinci copii romani infectati cu noul coronavirus

La scoala primara Christoph Folderich din Spandau, Germania, cinci copii din cinci clase diferite au fost infectati cu noul coronavirus. Toti cei cinci elevi provin din familii de romani. continuă pe Antena3

MAE: 41 de romani care munceau la o fabrica din Germania, depistati cu noul COVID-19

41 de cetateni romani care isi defasoara activitatea la o companie de prelucrare a carnii din Germania au fost testati pozitiv, majoritatea avand simptome usoare, informeaza MAE, dupa ce s-a autosesizat in urma unor informatii aparute in presa germana.

Ferma din Germania, unde lucreaza 150 de romani, in insolventa. Salariile nu vor fi afectate

O ferma din Hoyerhagen, Germania, unde lucreaza circa 150 de romani, a intrat in insolventa. Atat proprietarul acesteia, cat si administratorul pentru insolventa au precizat ca situatia in cauza nu va afecta plata salariilor lucratorilor de acolo, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE). Ministrul Violeta Alexandru anunta pe 20 mai ca in cea mai mare parte a fermelor din Germania sunt conditii civilizate de munca, dar sunt si o serie de lucruri care trebuie corectate si imbunatatite.

Cum a comentat ministrul german al Apararii posibila retragere a mii de militari americani din Germania. Contingentul SUA este de aproape 35.000 la ora actuala

Guvernul de la Berlin a anuntat, luni, ca nu a primit o confirmare oficiala cu privire la vreo decizie a presedintelui Donald Trump de a retrage mii de militari americani din Germania, dar a subliniat ca prezenta.

Decizia SUA de a retrage soldati americani din Germania, inacceptabila - oficial german

Coordonatorul Germaniei pentru relatiile transatlantice a criticat decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage mii de soldati din Germania, relateaza Reuters.

O ferma din Germania la care lucreaza 150 de romani ca sezonieri a intrat in insolventa. Reactia MAE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca a fost notificat despre faptul o ferma din Hoyerhagen, Germania, la care lucreaza ca sezonieri si 150 de cetateni romani, a intrat in insolventa, precizand ca, din datele primite, situatia nu va afecta plata drepturilor salariale.

MAE: O ferma din Germania a intrat in insolventa. Salariile celor 150 de angajati romani nu vor fi afectate, da asigurari patronul

Ministerul de Externe transmite ca a fost notificat cu privire la intrarea in insolventa a unei ferme din Hoyerhagen, Saxonia Inferioara Germania), la care lucreaza 150 de romani, muncitori sezonieri.

Elevii ar putea veni prin rotatie la scoala, din toamna, daca Romania va fi lovita de un nou val de COVID-19. Monica Anisie, despre scenariile luate in calcul la Ministerul Educatiei (VIDEO)

Ministrul Monica Anisie a explicat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca daca temerile expertilor se adeveresc si lumea va fi traversata de un nou val de COVID-19, elevii ar putea veni prin rotatie la scoala,.

CORONAVIRUS |Productia industriala din Germania a inregistrat in aprilie o scadere istorica, de 17,9%

Germania, cea mai mare economie a Uniunii Europene, a raportat cea mai grava scadere a productiei industriale de la reunificare incoace. Productia de masini, de exemplu, a fost in mod special afectata, insa de.

Eroul Zilei. Scoala din sectorul 4 care i-a uimit pe americani

O fotografie cu Scoala Gimnaziala nr. 194 din Bucuresti a aparut la Cele mai bune imagini ale saptamanii in prestigiosul Washington Post.

Retragerea trupelor americane din Germania provoaca tensiuni in NATO

Vehiculata retragere a unui procent care variaza intre o treime si jumatate din efectivele militare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )