Libnet.ro
UNICEF

09:00

Focuri de arma in trafic la Drobeta Turnu Severin. Politia a intervenit in forta

Antena3 Antena3,
Focuri de arma in trafic la Drobeta Turnu Severin. Politia a intervenit in forta

Politistii Biroului de Ordine Publica Drobeta Turnu Severin au facut uz de arma, miercuri seara, pentru oprirea in trafic a unui conducator auto despre care aveau informatii ca nu detinea permis de. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA DROBETA TURNU-SEVERIN. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA DROBETA TURNU-SEVERIN. Cine castiga PRIMARIA DROBETA TURNU-SEVERIN

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a transmis o scrisoare catre locuitorii orasului prin care le recomanda sa voteze candidatul PSD.

Rezultate alegeri locale 2016. Lupta stransa intre PSD si PNL pentru Primaria Drobeta Turnu Severin

PSD si PNL, cele doua formatiune politice care isi adjudeca postul de primar la Drobeta Turnu Severin, la alegerile locale 2016, nu stiau la miezul noptii cine este castigatorul in aceasta cursa.

Primaria Drobeta Turnu Severin revine PSD: Marius Screciu, noul edil al orasului

PSD isi mai adjudeca o primarie. La Drobeta Turnu Severin, conform rezultatelor partiale, noul edil va fi social-democratul Marius Screciu. Acesta l-a surclasat pe candidatul PNL, Daniel.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultate partiale in DROBETA-TURNU SEVERIN. Marius Screciu a obtinut 41,9% dintre sufragii

Afla REZULTATELE PARTIALE ale alegerilor locale de la tine din oras. Vezi cine a castigat Primaria si Consiliu.

Mehedinti: PSD a luat 55 de primarii din 66 si, in premiera, va da edilii municipiilor Drobeta Turnu Severin si Orsova - numaratoare PSD

Presedintele organizatiei Mehedinti a PSD, Aladin Georgescu, a declarat luni, pentru Agerpres, ca in urma numaratorii paralele a partidului, social-democratii si-au adjudecat 55 de mandate de primar din 66.

EXIT-POLL DROBETA-TURNU SEVERIN. Rezultatele la Alegerile Locale 2016. Cine va fi noul primar

Milioane de romani au iesit duminica la vot, iar acum asteapta rezultatele de la BEC pentru a aflat care este primarul localitatii in care locuiesc pentru urmatorii patru.

Alegeri locale 2016. Cu ce ganduri au votat politicienii din Turnu Severin

La alegerile locale 2016, politicienii din Drobeta Turnu Severin, dar si reprezentantii autoritatilor publice locale au venit la vot insotiti de membrii familiei. Sotiile, dar si copiii acestora au tinut sa le fie alaturi intr-o zi foarte speciala pentru ei.

Alegeri locale 2016. Prezenta la vot in Turnu Severin

Alegeri locale 2016. La alegerile locale 2016, numarul alegatorilor in municipiul Drobeta Turnu Severin este de 92.

Alegerile locale 2016 Turnu Severin. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Severinenii isi aleg astazi, 5 iunie, primarul care va conduce orasul de la Dunare pentru urmatorii patru ani. La alegerile locale 2016, in municipiul Drobeta Turnu Severin au drept de vot aproape 93. 000 de persoane.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Mehedinti

Alegeri locale 2016. La alegerile locale 2016, aproape 238. 000 de mehedinteni au drept de vot, din care 92. 792 sunt locuitori ai municipiului Drobeta Turnu Severin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )