Libnet.ro
UNICEF

17:30

Focuri de arma trase la Consulatul Statelor Unite din Istanbul

Antena3 Antena3,
Focuri de arma trase la Consulatul Statelor Unite din Istanbul

Doua persoane au deschis focul asupra Consulatului Statelor Unite dn Istanbul si au fugit dupa ce s-a iscat un schimb de focuri cu fortele de ordine. Nu au fost inregistrate victime. continuă pe Antena3

Schimb de focuri la consulatul Statelor Unite din Istanbul

Consulatul Statelor Unite din Istanbul a fost tinta unor focuri de arma, luni. inainte de a fugi, cei doi atacatori au declansat un schimb de focuri cu politia, relateaza presa turca.

Mai multe focuri de arma trase asupra consulatului american din Istanbul

Doi atacatori au deschis luni dimineata focul asupra cladirii consulatului SUA din cel mai mare oras turc, Istanbul, si au fugit dupa ce politistii aflati la fata locului au raspuns, la randul lor, cu focuri de arma, relateaza Reuters citand CNN Turk. Ora 9:49 Politia turca a retinut o femeie suspectata de implicare in atacul asupra consulatului.

SUA: Mai multe focuri de arma trase in timpul unui protest in Ferguson. Cel putin o persoana a fost ranita

SCel putin un manifestant a fost ranit duminica seara dupa ce mai multe focuri de arma au fost trase in timpul ciocnirilor dintre manifestanti si fortele de ordine in localitatea americana Ferguson. Mai multe persoane au iesit duminica in strada in orasul din statul central Missouri in cadrul unei manifestari in memoria lui Michael Brown, tanarul de culoare impuscat de un politist alt in urma cu un an, relateaza AFP.

Consulatul american din Istanbul, vizat de focuri de arma

Doua persoane au deschis focul, luni dimineata, in directia consulatului american din Istanbul, in timp ce o explozie a avut loc intr-un comisariat de politie din acelasi oras, anunta presa turca, citata de Huffington Post.

Suntem socati de ce s-a intamplat. Focuri de arma trase in autocarul unei echipe de fotbal

Un necunoscut care circula cu o motocicleta a tras un foc de arma asupra autocarului echipei Hertha Berlin, la Bielefeld, unde formatia pregatita de Pal Dardai urmeaza sa joace un meci in Cupa Germaniei,.

MotoGP: Marquez a castigat Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii. De cate ori a cucerit podiumul in 2015

Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii la MotoGP s-a incheiat cu victoria spaniolului Marc Marquez, de la Honda. Cea de a zecea etapa a Campionatului Mondial de Motociclism Viteza s-a disputat pe circuitul de la Indianapolis.

Japonia cere socoteala Statelor Unite in scandalul de spionaj dezvaluit de WikiLeaks

Shinzo Abe, prim-ministrul Japoniei, i-a solicitat lui Joe Biden, vicepresedintele Statelor Unite, sa investigheze acuzatiile lansate de WikiLeaks potrivit carora Washingtonul ar fi spionat Guvernul japonez si.

Guvernator: Atacul asupra Consulatului SUA din Istanbul, comis de doua femei. Una dintre ele a fost prinsa de politie

Atacul asupra Consulatului SUA din Istanbul a fost comis de doua femei, dintre care una a fost ranita si capturata de politie, a anuntat biroul guvernatorului din Istanbul, relateaza Reuters, citata de.

Atacul comis impotriva consulatului SUA din Istanbul, revendicat

O grupare de extrema stanga a anuntat ca unul dintre membrii sai a comis un atac impotriva consulatului SUA din Istanbul si a afirmat pe site-ul sau ca SUA sunt inamic al popoarelor din Orientul Mijlociu,.

Atac asupra unei sectii de politie din Istanbul. Doi presupusi militanti au fost omorati

Doi presupusi militanti au fost omorati in noaptea de duminica spre luni intr-o confruntare cu politia turca in cartierul Sutanbeyli din Istanbul, dupa un atac asupra unei sectii de politie, transmite AFP, citand agentia de presa Dogan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )