Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mai multe focuri de arma trase asupra consulatului american din Istanbul

Hotnews Hotnews,
 Mai multe focuri de arma trase asupra consulatului american din Istanbul

Doi atacatori au deschis luni dimineata focul asupra cladirii consulatului SUA din cel mai mare oras turc, Istanbul, si au fugit dupa ce politistii aflati la fata locului au raspuns, la randul lor, cu focuri de arma, relateaza Reuters citand CNN Turk. Ora 9:49 Politia turca a retinut o femeie suspectata de implicare in atacul asupra consulatului. continuă pe Hotnews

SUA: Mai multe focuri de arma trase in timpul unui protest in Ferguson. Cel putin o persoana a fost ranita

SCel putin un manifestant a fost ranit duminica seara dupa ce mai multe focuri de arma au fost trase in timpul ciocnirilor dintre manifestanti si fortele de ordine in localitatea americana Ferguson. Mai multe persoane au iesit duminica in strada in orasul din statul central Missouri in cadrul unei manifestari in memoria lui Michael Brown, tanarul de culoare impuscat de un politist alt in urma cu un an, relateaza AFP.

Mai putin sex, mai multe certuri. Efectul caldurii asupra vietii de cuplu

Temperaturile caniculare ar avea un efect nefast asupra vietii de cuplu - este concluzia unui studiu realizat de Gleeden. com, site specializat in relatii extraconjugale, scrie Agerpres. Oamenii admit ca sunt mai.

Focuri de arma trase la Consulatul Statelor Unite din Istanbul

Doua persoane au deschis focul asupra Consulatului Statelor Unite dn Istanbul si au fugit dupa ce s-a iscat un schimb de focuri cu fortele de ordine. Nu au fost inregistrate victime.

Suntem socati de ce s-a intamplat. Focuri de arma trase in autocarul unei echipe de fotbal

Un necunoscut care circula cu o motocicleta a tras un foc de arma asupra autocarului echipei Hertha Berlin, la Bielefeld, unde formatia pregatita de Pal Dardai urmeaza sa joace un meci in Cupa Germaniei,.

Guvernator: Atacul asupra Consulatului SUA din Istanbul, comis de doua femei. Una dintre ele a fost prinsa de politie

Atacul asupra Consulatului SUA din Istanbul a fost comis de doua femei, dintre care una a fost ranita si capturata de politie, a anuntat biroul guvernatorului din Istanbul, relateaza Reuters, citata de.

Fiscul verifica cele mai multe averi in Ilfov si Bucuresti,urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat, a comunicat institutia.

Lista neagra: cele mai multe averi, verificate de Fisc in Ilfov si Bucuresti

ANAF realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima.

Controlul averilor nejustificate de veniturile declarate de Fisc: cele mai multe verificari sunt in Ilfov si Bucuresti, urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat.

Facebook are mai multe informatii decat crezi: stie si cum razi online

Intr-o perioada in care nu credeam ca Facebook ne mai poate uimi cu ceva, a publicat o statistica legata de modul in care radem online. Facebook va foloseste foarte multe dintre informatiile pe care le postati pe reteaua sociala pentru a va servi reclame targetate, personalizate pentru pozitia voastra geografica, pasiunile voastre, filmele care va [] Facebook are mai multe informatii decat crezi: stie si cum razi online Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Elena Basescu vrea sa revina in politica, cu si mai multe succesuri

Mezina fostului presedinte vrea sa revina in politica. Eventual cu si mai multe succesuri decat pana acum. A luat o pauza, dar se intoarce. Nu as spune neaparat ca am renuntat la cariera politica. Mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )