Libnet.ro
UNICEF

08:45

Atac asupra unei sectii de politie din Istanbul. Doi presupusi militanti au fost omorati

Hotnews Hotnews,
 Atac asupra unei sectii de politie din Istanbul. Doi presupusi militanti au fost omorati

Doi presupusi militanti au fost omorati in noaptea de duminica spre luni intr-o confruntare cu politia turca in cartierul Sutanbeyli din Istanbul, dupa un atac asupra unei sectii de politie, transmite AFP, citand agentia de presa Dogan. continuă pe Hotnews

Doua persoane au deschis focul asupra cladirii consulatului SUA din Istanbul

Doi indivizi au deschis focul luni asupra cladirii consulatului SUA din Istanbul, si au fugit dupa ce politia a ripostat, a informat canalul CNN Turk, relateaza Reuters. Nu s-au inregistrat victime, mai spune.

Mai multe focuri de arma trase asupra consulatului american din Istanbul

Doi atacatori au deschis luni dimineata focul asupra cladirii consulatului SUA din cel mai mare oras turc, Istanbul, si au fugit dupa ce politistii aflati la fata locului au raspuns, la randul lor, cu focuri de arma, relateaza Reuters citand CNN Turk. Ora 9:49 Politia turca a retinut o femeie suspectata de implicare in atacul asupra consulatului.

Guvernator: Atacul asupra Consulatului SUA din Istanbul, comis de doua femei. Una dintre ele a fost prinsa de politie

Atacul asupra Consulatului SUA din Istanbul a fost comis de doua femei, dintre care una a fost ranita si capturata de politie, a anuntat biroul guvernatorului din Istanbul, relateaza Reuters, citata de.

Atacul comis impotriva consulatului SUA din Istanbul, revendicat

O grupare de extrema stanga a anuntat ca unul dintre membrii sai a comis un atac impotriva consulatului SUA din Istanbul si a afirmat pe site-ul sau ca SUA sunt inamic al popoarelor din Orientul Mijlociu,.

Focuri de arma trase la Consulatul Statelor Unite din Istanbul

Doua persoane au deschis focul asupra Consulatului Statelor Unite dn Istanbul si au fugit dupa ce s-a iscat un schimb de focuri cu fortele de ordine. Nu au fost inregistrate victime.

Schimb de focuri la consulatul Statelor Unite din Istanbul

Consulatul Statelor Unite din Istanbul a fost tinta unor focuri de arma, luni. inainte de a fugi, cei doi atacatori au declansat un schimb de focuri cu politia, relateaza presa turca.

Rusia s-ar afla in spatele celui mai mare atac asupra Pentagonului

In urma cu aproximativ doua saptamani, Pentagonul a fost tinta unui atac cibernetic sofisticat care a afectat peste 4. 000 de angajati. S-ar parea ca rusii sunt in spatele acestuia. Avand in vedere numarul mare de atacuri cibernetice din ultimii ani, nu mai este o surpriza pentru nimeni ca razboaiele se poarta, cel putin in faza [] Rusia s-ar afla in spatele celui mai mare atac asupra Pentagonului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Atentat sinucigas impotriva Academiei de politie din Kabul. The Guardian: 20 de cadeti ai academiei au murit

40 - The Guardian anunta in editia online ca cel putin 20 de cadeti ai Academiei de politie din Kabul au murit in atacul sinucigas. Academia de politie din Kabul a fost tinta unui atentat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )