Libnet.ro
UNICEF

13:00

Foloseste Craiova cel mai bun 11 cu CFR Cluj? Mangia ofera raspunsul

Online Sport Online Sport,
Foloseste Craiova cel mai bun 11 cu CFR Cluj? Mangia ofera raspunsul

CSU Craiova arbitreaza lupta pentru titlu in Liga 1 Betano, urmand a intalni rivalele la castigarea campionatului in urmatoarele doua din cele trei etape ramase de disputat pana la finalul sezonului. continuă pe Online Sport

Procesul consilierului juridic care si-a ucis cel mai bun prieten cu 27 de lovituri de cutit, amanat de 6 ori. Autorul a planuit crima cu mult timp inainte

Claudiu Vasile Stoica, consilier juridic in cadrul CET Craiova, si-a ucis cu 27 de lovituri de cutit cel mai bun prieten pe data de 17 august 2017. Autorul a marturisit in fata anchetatorilor ca a planuit crima cu mult timp inainte.

Comisia de Disciplina judeca azi memoriile cluburilor FCSB si CFR Cluj

Moment decisiv miercuri in Liga 1, ziua in care Comisia de Disciplina a FRF se va pronunta pe marginea memoriilor depuse de cluburile FCSB si CFR Cluj.

Buzarnescu, de neoprit: Mihaela face cel mai bun turneu din ultimele luni si e la trei victorii de castigarea trofeului

Mihaela Buzarnescu 37 WTA) pare ca a revenit pe drumul cel bun, dupa o perioada dificila in care a parasit mai multe competitii, inca dupa primul meci.

Cicada, cel mai bun proiect din lume premiat de NASA. Doua eleve din Constanta si-au imaginat cum se va face turism in spatiu

Doua eleve de 17 ani din Constanta au primit din partea NASA premiul special si marele premiu pentru un proiect in care isi imagineaza turismul in spatiu. Totul este descris in cele mai mici detalii, de la camerele de hotel, pana la patinoar.

Romcarbon devine cel mai rentabil emitent de la BVB

Saptamana trecuta, compania a anuntat incheierea a doua antecontracte de vanzare-cumparare, in valoare de peste sapte milioane de euro Actiunile procesatorului de mase plastice Romcarbon ROCE), ce au marcat un avans de 13,73%, in raport cu moneda euro, in intervalul 24-30 aprilie, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Sumudica la CFR Cluj in locul lui Petrescu?

Dupa ratarea victoriei cu FCSB de catre CFR Cluj in returul playoff-ului Ligii 1 au inceput speculatii pe seama posibilei plecari a lui Dan Petrescu de la formatia din Gruia.

Burleanu se pronunta in razboiul FCSB - CFR Cluj pe tema depunctarilor

Presedintele Razvan Burleanu a vorbit, joi, despre lupta dusa de FCSB si CFR Cluj pentru titlu dincolo de dreptunghiul verde, lupta ajunsa inclusiv la Comisia de Disciplina a FRF.

Record de spectatori la FCSB cu CFR Cluj

Suporterii stelisti s-au mobilizat exemplar si au luat cu asalt tribunele Arenei Nationala la partida cu CFR Cluj, finala campionatului in Liga 1 Betano.

Alegeri locale Chisinau. Eugen Tomac: Votul pentru Constantin Codreanu este un vot pentru un viitor mai bun

Deputatul roman Eugen Tomac considera ca votul pentru Constantin Codreanu, candidatul PUN la functia de primar de Chisinau, inseamna un vot pentru un viitor mai bun si pentru apropierea de UE si Romania.

Concentrare de FORTE MILITARE in Marea Neagra: incepe cel mai mare exercitiu NATO din flancul sudic si estic al aliantei

SEA SHIELD 18, cel mai mare exercitiu militar multinational din 2018 se va desfasura in perioada 4-11 mai, sub comanda Marinei Militare Romane implicand peste 2. 300 de militari americani, britanici,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )