Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fonduri europene de 1,55 miliarde de euro pentru Programul National de Dezvoltare Rurala

Antena3 Antena3,
Fonduri europene de 1,55 miliarde de euro pentru Programul National de Dezvoltare Rurala

Romania a absorbit fonduri europene in valoare de 1,55 miliarde de euro in acest an prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020), fata de 1,4 miliarde de euro, cat era. continuă pe Antena3

Am absorbit in acest an fonduri europene de 1,55 miliarde euro, fata de un program de 1,4 miliarde euro

Autoritatile din tara noastra au absorbit anul acesta fonduri europene in valoare de 1,55 miliarde de euro prin intermediul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020), fata de 1,4 miliarde de euro, cat era programat, sustine ministrul Agriculturii, Petre Daea, potrivit unui comunicat al ministerului de resort.

Noi fonduri europene: Max. 100.000 Euro pentru firme sociale. Descarca propunerile de Ghid al solicitantului si schema de ajutor de minimis

Antreprenorii din Romania vor putea obtine fonduri europene nerambursabile de maximum 100. 000 de euro pentru crearea de intreprinderi sociale, intr-o noua linie de finantare pentru dezvoltarea antreprenoriatului in acest sector, conform unei propuneri de Ghid al solicitantului.

Ministrul Agriculturii: Absorbtie de 1,55 miliarde de euro prin PNDR, in acest an

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, spune ca in acest an absorbtia prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 2020 PNDR 2020) a fost de 1,55 miliarde euro, fata de suma planificata de 1,4 miliarde de euro, fiind totodata stabilit programul de absorbtie pentru anul viitor.

Absorbtie de 1,55 miliarde de euro prin PNDR, in acest an

Autoritatile din tara noastra au absorbit anul acesta fonduri europene in valoare de 1,55 miliarde de euro prin intermediul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020), fata de 1,4 miliarde de euro, cat era programat, sustine ministrul Agriculturii, Petre Daea, potrivit unui comunicat al ministerului de resort.

Fonduri europene pentru functionarea a peste 180 de centre comunitare integrate in zonele defavorizate

In anul 2018, va demara infiintarea, constructia si reabilitarea unor centre comunitare integrate in zonele defavorizate, prin accesarea de fonduri europene, in cadrul POR 2014-2020 Programul Operational Regional), potrivit unui comunicat al.

Controversata licitatie de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT destinat platilor catre fermieri: Cum a ajuns APIA sa caute un nou evaluator al ofertelor, dupa ce a fost sesizata in mod repetat asupra unui posibil co

APIA a solicitat luni, 4 decembrie, noi oferte pentru achizitia unor servicii de evaluare a ofertelor depuse in controversata licitatie de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT destinat platilor catre fermieri, anuland o achizitie anterioara in care declarase castigator un consortiu format din firmele ITeC Solutii Informatice si Simbiotic Solutii Informatice. APIA a anulat achizitia anterioara dupa ce Siveco a sesizat in mod repetat APIA si ulterior si ANI ca unul dintre actionarii evaluatorului selectat a lucrat peste 11 ani in cadrul ST, o alta firma care alaturi de Teamnet World Professional Services si Ymens Teamnet vrea sa dezvolte sistemul IT destinat fermierilor. Vezi in articol ce declara APIA despre motivele anularii achizitiei anterioare si despre pericolul intarzierii platilor catre fermieri.

KFC investeste 750.000 euro pentru inaugurarea a doua restaurante

KFC continua dezvoltarea in Romania si investeste 750. 000 euro pentru inaugurarea a doua restaurante situate in Oradea si in Ramnicu Valcea.

Globalworth, controlata de Ioannis Papalekas, a atras 330 mil. euro pentru noi investitii in Romania

Globalworth a atras 330 milioane de euro dintr-o emisiune de actiuni ordinare, lansate pe 14 noiembrie anul curent, si plasate de catre Jefferies International Limited la un pret de 8,75 euro/actiune. Venitul net obtinut in urma plasamentului va fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )