Libnet.ro
UNICEF

13:15

Fonduri europene in valoare de 5 milioane de euro pentru locuitorii din zonele marginalizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fonduri europene in valoare de 5 milioane de euro pentru locuitorii din zonele marginalizate

Comunitatile aflate in zonele urbane marginalizate din Romania, cu o populatie de peste 20. 000 de locuitori, vor avea posibilitatea sa acceseze fonduri europene, in vederea elaborarii Strategiilor de Dezvoltare Locala SDL), prin intermediul unui apel de proiecte in valoare de 5 milioane de euro, al carui Ghid de finantare va fi in consultare publica pana la jumatatea lunii august, potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene MFE). continuă pe Ziarul Bursa

Qualicaps a investit 10,4 milioane de euro pentru extinderea fabricii din Bucuresti

Producatorul de capsule pentru uz farmaceutic Qualicaps a investit 10,4 milioane de euro pentru a-si extinde fabrica din Bucuresti, ceea va duce la o crestere de 45% a productiei anuale, informeaza un comunicat al companiei, trimis redactiei.

Orasul din Romania care a obtinut sute de milioane de euro din fonduri europene. Care este secretul succesului?

Cu 194 de milioane de euro finantari nerambursabile, acest oras se plaseaza in fruntea listei in topul localitatilor care au atras fonduri europene anul trecut, scrie BusinessMagazin. Mai mult, de-a.

Alexandru Petrescu, seful Postei Romane, a incasat in 2015 un bonus de performanta de 135.418 lei, desi compania a avut o pierdere neta de 7,4 milioane euro

Alexandru Petrescu, directorul general al Postei Romane, a incasat anul trecut un bonus de performanta in valoare de 135. 418 lei brut, conform datelor furnizate de operatorul postal la solicitarea HotNews. ro. Cum se explica incasarea acestui bonus in conditiile in care anul trecut Posta a revenit pe pierderi, mai exact o pierdere neta de 7,4 milioane euro? Conducerea operatorului postal sustine ca actionarii si Consiliul de Administratie stabilesc limitele remuneratiei si indicatorii de performanta, iar evaluarea rezultatelor nu se limiteaza la o cifra, respectiv profit sau pierdere. In plus, operatorul sustine ca in 2015 ar fi avut profit daca nu ar fi primit amenda de 7,4 milioane euro de la Consiliul Concurentei.

Sorin Ovidiu Vintu a recunoscut ca Bogdan Olteanu i-a cerut doua milioane de euro pentru numirea lui Mihaiu ca guvernator in Delta

Sorin Ovidiu Vintu a recunoscut acuzatiile de cumparare de influenta si a sustinut, in fata procurorilor, ca viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, la acea vreme sef al Camerei Deputatilor, i-a cerut doua milioane de euro.

OZN pe calea ferata! Un tren performant a ajuns sa fie perceput drept o aparitie de senzatie pentru locuitorii din Curtici (VIDEO)

Un tren performant a ajuns sa fie perceput drept o aparitie de senzatie pentru locuitorii din Curtici. Locomotiva, adusa de compania Alstom, care se ocupa de modernizarea caii ferate Curtici-Arad, este o prezenta.

Indicii in apreciere, pe fondul unui rulaj de 5,6 milioane euro

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum total de tranzactionare de 25,2 milioane lei 5,6 milioane euro), mai mic decat joi.

Agricover - profit net de 1,68 milioane lei pentru operatiunile de agribusiness

Grupului Agricover, cu activitate de peste 15 ani in agribusiness-ul romanesc, a raportat pentru primul semestru al anului 2016 un profit net de 1,68 milioane lei pentru operatiunile de agribusiness.

Lia Olguta Vasilescu: Craiova este pe primul loc in Romania la absorbtia de fonduri europene

Lia Olguta Vasilescu a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, in care a vorbit despre problema accesarii fondurilor europene. Primarul Craiovei a precizat ca orasul sau este pe primul loc in ta.

UPDATE2 Sistemul IT al cardului de sanatate a fost nefunctional luni timp de 9 ore/Cele doua contracte de peste 5 milioane euro atribuite recent catre Teamnet pentru mentenanta sistemului IT al cardului de sanatate si a platformei IT a asigurarilor de sa

Sistemul IT al cardul de sanatate a devenit din nou indisponibil, luni, incepand cu ora 9, 'datorita unor probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului', a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Amintim ca CNAS nu mai dispune de mentenanta si suport pentru acest sistem de la sfarsitul lui 2015. La sfarsitul lunii iunie din acest an, CNAS a anuntat ca a atribuit prin licitatie doua contracte de peste 5 milioane de euro catre Teamnet, firma fondata de Sebastian Ghita, pentru mentenanta sistemului IT al cardului de sanatate si a platformei IT a asigurarilor de sanatate, care vor fi semnate daca nu vor exista contestatii. Datele din SEAP arata insa ca ambele contracte au fost contestate. UPDATE1 Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group: 'Ofertele Teamnet . ) sunt conforme si corecte din punct de vedere al pretului. Teamnet a facut oferte competitive care au fost posibile pe de o parte prin acceptarea unei profitabilitati mai reduse in cazul acestor proiecte, dar si prin optimizarea costurilor. Orice alte speculatii pe marginea acestui subiect nu au o baza reala'. UPDATE2 CNAS a anuntat ca incepand cu ora 18:00, problema tehnica aparuta la sistemul informatic Card National de Sanatate a fost remediata.

Banca Europeana pentru Investitii acorda un credit de 15 milioane de euro pentru Agricover Credit, banii urmand sa finanteze proiecte din agricultura

Banca Europeana de Investitii BEI) a anuntat ca imprumuta 15 milioane de euro catre Agricover Credit IFN, intentia fiind ca, mai departe, institutia financiara nebancara sa crediteze firmele mici si mijlocii din sectorul agricol din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )