Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ford vrea autostrada pana la Pitesti pentru a creste productia de la uzina din Craiova

Adevărul Adevărul,
Ford vrea autostrada pana la Pitesti pentru a creste productia de la uzina din Craiova

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a afirmat joi, la Craiova, unde a vizitat fabrica Ford, ca producatorul american de autoturisme are nevoie de o autostrada de la fabrica pana la Pitesti pentru a putea crestea productia peste nivelurile actuale. continuă pe Adevărul

Ford vrea sa exporte in Europa de Est masinile produse in Rusia

Mark Ovenden, seful subsidiarei ruse a Ford, a anuntat ca ia in considerare majorarea exporturilor deoarece declinul pietei auto din Rusia va continua cel putin inca un an, transmite Reuters.

Oportunitati strategice: Ford vrea sa exporte in Europa de Est masinile produse in Rusia

Mark Ovenden, seful subsidiarei ruse a Ford, a anuntat ca ia in considerare majorarea exporturilor, deoarece declinul pietei auto din Rusia va continua inca un an, cel putin.

Politic Show: Cat de bogati sunt ministrii tehnocrati. Vicepremierul Costin Borc, casa de vacanta in Franta. Ministrul Transporturilor a vandut vaci si porci; Camera Deputatilor vrea mai multi bani pentru 2016; Liberalii ii pun lui Predoiu in brate PNL B

Blaga ar dori ca membrii guvernului Ciolos sa se inscrie in PNL Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat ca isi doreste ca macar o parte din actualii ministri sa se inscrie in PNL. Vasile Blaga: PSD a cumparat in timpul guvernarii sale 496 de primari de la PNL De patru ani, din nefericire, in Romania, fondurile pentru administratiile publice locale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )