Libnet.ro
UNICEF

10:30

Forumul Judecatorilor din Romania isi exprima sustinerea fata de cei peste 700 de procurori care au adoptat Declaratia de Independenta dupa decizia CCR

Adevărul Adevărul,
Forumul Judecatorilor din Romania isi exprima sustinerea fata de cei peste 700 de procurori care au adoptat Declaratia de Independenta dupa decizia CCR

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania isi exprima sustinerea fata de cei peste 700 de procurori care, alaturi de judecatori si auditori de justitie, au adoptat Declaratia de Independenta, dupa decizia Curtii Constitutionale potrivit careia presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o revoce din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Adevărul

Forumul Judecatorilor din Romnia si exprima sustinerea fata de cei peste 700 de procurori care au adoptat Declaratia de Independenta dupa decizia CCR

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania isi exprima sustinerea fata de cei peste 700 de procurori care, alaturi de judecatori si auditori de justitie, au adoptat Declaratia de Independenta, dupa decizia Curtii Constitutionale potrivit careia presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o revoce din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit News. ro.

Ele sunt vedetele din Romania dependente de sport

Cand esti persoana publica, fiecare cuta sau rotunjime si fiecare gram de grasime in plus este intens comentat. De aceea, vedetele noastre acorda o mare graija felului cum arata si isi gasesc mereu timp pentru a face sport.

Bomba mondena a explodat: Andreea Esca, iubita uneia dintre cele mai cunoscute vedete din Romania!

Toata lumea o cunoaste pe Andreea Esca, insa putini sunt cei care stiu ca celebra prezentatoare tv a avut o relatie din fiul unui actor celebru din Romania. Vedeta nu s-a ferit sa vorbeasca despre marea ei .

Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de 56. 800 de lei brut lunar si este incasata de un magistrat. A doua cea mai mare pensie din tara noastra e in valoare de 39. 144 lei brut si este .

Ludovic Orban: O majoritate politica din Curtea Constitutionala NU POATE sa-i dea ORDIN presedintelui. Ce pregateste PNL dupa decizia CCR

Liberalii isi anunta sustinerea fata de presedintele Klaus Iohannis in cazul Kovesi. Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca partidul sau este alaturi de presedintele Romaniei in decizia pe care o va.

Romania isi condamna copiii sa-si injure parintii

Pentru Romania, parasuta de siguranta a fost in ultimii ani ritmul sustinut de crestere economica. Avansul considerabil al PIB inregistrat pana in prezent putea fi de data asta o mostenire valoroasa care sa stea la baza unei dezvoltari durabile.

Presedintele Iohannis, in Germania: Romania isi va aduce contributia in rezolvarea problemelor actuale

Presedintele Klaus Iohannis a primit, sambata, la Palatul Regal din Munchen, premiul Franz Josef Straus din partea Fundatiei Hanns Seidel.

Schimbare majora privind alocatiile copiilor din Romania

Alocatiile copiilor ar putea sa nu mai fie oferite in bani. Este ceea ce isi doreste deputatul PSD Silviu Macovei, care a initiatun proiect legislativ care prevede ca alocatiile copiilor sa fie date in bo.

E ADERVARAT! Andra a FUGIT din ROMANIA! Avem IMAGINILE! Mesajul de ADIO catre FANI: Viata nu e usoara... (FOTO)

Andra a publicat un mesaj emotionant pentru fanii romani din Londra, unde artista a sustinut un concert unic. Jos palaria, romani din Londra! Viata nu e usoara departe de casa, dar voi mi-ati aratat ca.

E ADEVARAT! Andra a FUGIT din ROMANIA! Avem IMAGINILE! Mesajul de ADIO catre FANI: Viata nu e usoara... (FOTO)

Andra a publicat un mesaj emotionant pentru fanii romani din Londra, unde artista a sustinut un concert unic. Jos palaria, romani din Londra! Viata nu e usoara departe de casa, dar voi mi-ati aratat ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )