Libnet.ro
UNICEF

09:30

Recorduri vestimentare de Cartea Recordurilor. Cea mai lunga rochie din lume are 150 de metri lungime

Adevărul Adevărul,
Recorduri vestimentare de Cartea Recordurilor. Cea mai lunga rochie din lume are 150 de metri lungime

Specialistii Guinness Book prezinta cele mai bizare obiecte vestimentare, stabilite drept recorduri mondiale in materie. continuă pe Adevărul

Cand se desfasoara Transylvania Epic Bike Ride: peste 15 obiective turistice pot fi vizitate in cea mai lunga excursie pe bicicleta din Romania

Cea mai lunga tura pe bicicleta din Romania, Transylvania Epic Bike Ride, se apropie de ziua startului, evenimentul fiind o ocazie perfecta nu numai pentru o vacanta de patru zile pe bicicleta, ci si pentru a vizita peste 15 obiective turistice importante din Transilvania pe parcursul celor 325 de kilometri.

Noaptea Muzeelor 2016: Cea mai lunga noapte dedicata stiintei, istoriei si artei

Noaptea Muzeelor 2016 se desfasoara pe 21 mai, iar27 de muzee si 22 de organizatii culturale vor fi deschise la Bucuresti. Evenimentul are loc in toata tara. Bucurestenii se vor putea bucura, sambata seara, de Noaptea Muzeelor 2016, un eveniment cultural multumita caruia cei interesati de istorie, arta sau stiinta vor putea vizita, gratuit, muzeele [].

Romania a avut cea mai mare inflatie negativa

Romania a avut, in aprilie, cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 2,6%, fata de minus 2,4%, inregistrata in martie, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat), mentioneaza unele surse din presa.

Au mai ramas doar 10 zile pana la cursul de Cartea Recordurilor!

Peste 10. 200 de romani vor sa invete resuscitare! Tu ce faci pe 28 mai 2016, la ora 15. 00? Daca n-ai inca un raspuns, iti spunem noi ce fac alti 10. 200 de romani: vin pe Arena.

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 6,3%, in perioada 9-16 mai 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET si a indicelui extins BET-XT, raportat la moneda euro.

Salvatori din pasiune. Seful ISU Mures: Meseria de pompier este cea mai nobila meserie si nimic nu poate fi mai placut decat satisfactia salvarii unei vieti

Meseria de pompier este una dintre cele mai nobile profesii. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Horea Mures are in fruntea institutiei un comandant care a salvat nenumarate vieti omenesti si care este un exemplu perfect pentru cei care vor sa-i calce pe urme. Iar acum au si sansa. Mures isi deschide portile voluntarilor care vor sa devina salvatori din pasiune.

A fost aleasa cea mai frumoasa plaja din Europa unde ne putem relaxa vara aceasta

Organizatia de turism European Best Destinations a anuntat clasamentul celor mai bune plaje europene pentru anul acesta, unul dintre cele mai ravnite trofee in industria turismului. Destinatia care s-a clasat pe primul loc nu este din Grecia, ci.

Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie. Rata mortalitatii infantile este cea mai mare din Uniunea Europeana

Peste 50% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie, a avertizat Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala. Totodata, aceasta a mai.

Alba Fest cu vedete pop-rock in cea mai mare cetate din Romania: Inna, Willy William, James Arthur si Antonia

In ultimul weekend din luna mai are loc la Alba Iulia evenimentul Alba Fest, una dintre cele mai amri manifestari muzicale din Romania. Participantii vor avea parte de trei zile pline de muzica si distractie. Peste 170. 000 de euro se vor investi in evenimentul care aduce in Cealalta Capitala artisti precum Inna, Willy William, James Arthur, dar si cei mai ascultati muzicieni din Romania, printre care Carlas Dreams si Antonia.

Google Home ar putea fi cea mai desteapta boxa cu asistent virtual

Dupa lungi speculatii legate de o alternativa la Amazon Echo de la Google, gigantul din Mountain View a lansat Google Home, un gadget inovativ ce nu face decat sa devina mai destept odata cu trecerea timpului. Google I/O a fost incarcat de anunturi mai mult sau mai putin interesante sau cu aplicabilitate in tara noastra, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )