Libnet.ro
UNICEF

23:30

De ce a fost arestata Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obtinuta de Antena 3

Antena3 Antena3,
De ce a fost arestata Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obtinuta de Antena 3

Antena 3 a obtinut motivarea deciziei de arestare a Elenei Udrea. Elena Udrea a fost retinuta in dosarul Microsoft pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni: trafic de influenta fapte in legatura cu . continuă pe Antena3

Care sunt infractiunile oficiale pentru care a fost retinuta Elena Udrea

Fostul ministru Elena Udrea, a fost retinuta, marti seara, pentru 24 ore, fiind acuzata de trafic de influenta si spalare de bani. Ordonanta de retinere a fost emisa la 21:40.

Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Elena Udrea a primit miercuri mandat de arestare pentru 30 de zile, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Anuntul a fost facut de avocatul Elenei Udrea, la iesirea din sediul instantei supreme. Potrivit acestuia, mandatul de arestare a fost emis in dosarul Microsoft, in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Elena Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul Politiei Capitalei. Avocatul Elenei Udrea a anuntat ca va contesta decizia de arestare preventiva.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Avocatul Elenei Udrea a anuntat.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Decizia iCCJ nu este definitiva,.

VIDEO. Elena Udrea afla astazi daca va fi arestata. Deputata repeta gestul controversat cu degetul la nas

Elena Udrea a fost adusa la instanta, miercuri, in jurul orei 14. 00 pentru a se judeca cererea de arestare preventiva a procurorilor. Deputata a repetat gestul, cu degetul la nas, din noaptea in care s-a dat avizul in Parlament pentru cererea de arestare formulata de procurorii anticoruptie.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft, afla azi daca va fi arestata preventiv

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore in Dosarul Microsoft si urmeaza sa fie dusa, astazi, de procurori la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), cu solicitare de emitere a mandatului de arestare preventiva. Procurorii DNA o acuza de trafic de influenta si spalare de bani in dosarul Microsoft.

FOTOGALERIE+VIDEO. Elena Udrea, audiata la DNA. Ea poate fi arestata in dosarele Gala Bute si Microsoft

Elena Udrea a fost citata, marti, in jurul pranzului, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

VIDEO. Elena Udrea afla astazi daca va fi arestata. Ancheta interna DNA pentru ca Udrea nu a purtat catuse. Dosarul a ajuns la ICCJ

Dosarul Elenei Udrea a ajuns la inalta Curte unde se va judeca cererea de arestare preventiva a procurorilor DNA. Elena Udrea va avea ocazia sa se apere in fata judecatorului de drepturi si libertati.

VIDEO. Elena Udrea afla astazi daca va fi arestata. Ancheta interna DNA pentru ca Udrea nu a purtat catuse. Dosarul a ajuns la iCCJ

Dosarul Elenei Udrea a ajuns la inalta Curte unde se va judeca cererea de arestare preventiva a procurorilor DNA. Elena Udrea va avea ocazia sa se apere in fata judecatorului de drepturi si libertati.

Elena Udrea a fost ARESTATA pentru 30 de zile

Deputata Elena Udrea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa denuntul lui Dinu Pescariu in dosarul Microsoft.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )