Libnet.ro
UNICEF

06:45

Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Elena Udrea a primit miercuri mandat de arestare pentru 30 de zile, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Anuntul a fost facut de avocatul Elenei Udrea, la iesirea din sediul instantei supreme. Potrivit acestuia, mandatul de arestare a fost emis in dosarul Microsoft, in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Elena Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul Politiei Capitalei. Avocatul Elenei Udrea a anuntat ca va contesta decizia de arestare preventiva. continuă pe Hotnews

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Avocatul Elenei Udrea a anuntat.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Decizia iCCJ nu este definitiva,.

ELENA UDREA a fost ARESTATA pentru 30 de zile

45 - Instanta suprema a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele Elenei Udrea. Arestarea a fost dispusa in dosarul Microsoft. S-a emis un mandat de arestare pentru denuntul lui Pescariu,.

Elena Udrea a fost ARESTATA pentru 30 de zile

Deputata Elena Udrea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa denuntul lui Dinu Pescariu in dosarul Microsoft.

UPDATE. Elena Udrea a fost RETINUTA pentru 24 ore

Deputata Elena Udrea a fost retinuta, pentru 24 ore. Ordonanta de retinere a fost emisa la 21:40.

Mesaj pe pagina de Facebook a Elenei Udrea, dupa ce a primit mandat de arestare pentru 30 de zile: Voi incerca sa comunic cu voi aici si sa spun adevarul asa cum il stiu eu

Elena Udrea a postat miercuri seara un mesaj pe Facebook la scurt timp dupa ce deputatul PMP a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Nu poti pune catuse adevarului! Dupa acest lucru ma ghidez in aceasta perioada. Asa ca voi incerca, aici, pe facebook, sa comunic cu voi si sa spun adevarul asa cum il stiu eu. Ca sa nu isc vreo dezbatere, fac precizarea ca nu am acces la telefon sau internet, mesajele pe care le veti vedea fiind transmise prin intermediul avocatului.

Elena Udrea, chemata la DNA pentru o posibila arestare in Gala Bute

Elena Udrea, considerata capul organizarii Galei de box a lui Lucian Bute din Romania, a fost chemata marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie.

Elena Udrea, chemata la DNA pentru arestare in Gala Bute

Elena Udrea, considerata capul organizarii Galei de box a lui Lucian Bute din Romania, a fost chemata marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie.

Elena Udrea: Solicitarea de arestare preventiva mi se pare excesiva (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, duminica seara, dupa ce a fost audiata in Comisia Juridica a CamereiDeputatilor, ca a cerut colegilor sai sa avizeze pozitiv cererea de urmarire penala. Eu cred ca orice perso.

Ultima noapte de LIBERTATE pentru Elena Udrea, intaia de DREPTATE pentru romani. Fosta prezidentiabila a devenit ARESTABILA. Vezi firul povestii

Elena Udrea este buna de arestat. Blonda fostului presedinte poate fi retinuta in orice moment dupa ce ce deputatii au votat pentru toate cererile procurorilor emise pe numele ei in dosarele Microsoft si Gala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )