Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un fost colaborator din Teleorman al lui Dragnea, numit la conducerea Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat

Hotnews Hotnews,
 Un fost colaborator din Teleorman al lui Dragnea, numit la conducerea Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat

Dorin-Sandu Voicu a fost numit, luni, prin decizia premierului Sorin Grindeanu, presedinte cu rang de secretar de stat al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale, informeaza News. ro. Voicu a fost, timp de 20 de ani, seful structurii teritoriale a Administratiei din judetul Teleorman. continuă pe Hotnews

Avarie majora in Bacau: 150.000 de persoane nu au apa de doua zile, iar 7 institutii de invatamant au fost inchise din lipsa de caldura (VIDEO)

De doua zile, 150. 000 de locuitori din Bacau traiesc ca in Evul Mediu, fara apa la robinet. Oamenii au facut drumuri lungi pana la izvoarele din localitatile vecine, unde au stat la coada si.

Gripa aviara face ravagii in Japonia. Peste 80.000 de pasari au fost sacrificate din cauza virusului H5

Aproape 80. 000 de pasari au fost sacrificate in Japonia din cauza unui focar de gripa aviara. Totul se petrece in centrul Japoniei, la o ferma de pasari, arata The Japan Times, iar armata a intervenit pentru a securiza locul.

Primarul unei comune din Alba campioana la investitii din fonduri europene a fost exclus din PSD

Cel mai performant primar de comuna din Alba si unul dintre cei mai buni din tara a fost exclus din PSD. Decizia a fost luata vineri seara de comitetul executiv al PSD Alba. Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, s-a remarcat in ultimii ani prin performanta de a accesa peste 20 de milioane de euro din fonduri europene pentru comuna sa si alte doua din apropiere .

Un cetatean chinez, care a fost condamnat la inchisoare pe viata, a fost expulzat din Romania, dupa ce a ispasit 22 de ani din sentinta

Un cetatean chinez care a fost condamnat de autoritatile romane la inchisoare pe viata pentru omor deosebit de grav a fost expulzat din Romania, dupa ce a ispasit 22 de ani de inchisoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )