Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un fost consilier al lui Traian Basescu a fost trimis in judecata de DNA. Mihai Vadan a creat un prejudiciu urias

Antena3 Antena3,
Un fost consilier al lui Traian Basescu a fost trimis in judecata de DNA. Mihai Vadan a creat un prejudiciu urias

Un fost consilier al lui Traian Basescu a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Mihai Vadan, fost director la Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala, impreuna cu. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Voi da in judecata orice persoana care lanseaza minciuni legate de subiectul rapirii jurnalistilor in Irak

Traian Basescu avertizeaza ca va da in judecata orice persoana care lanseaza in spatiul public minciuni legate de subiectul rapirii jurnalistilor in Irak si afirma ca ordinul catre unele structuri de securitate de aducere in tara cu orice pret si orice risc a lui Hayssam si Munaf a fost dat de el.

Fost director al Agentiei de Plati, trimis in judecata de DNA. Acesta, impreuna cu alt sef din APDRP, ar fi umflat punctajele acordate pentru doua comune, ce au primit fonduri nerambursabile de 17 mil. lei

DNA Ploiesti a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate a luni Mihai Gavril Vadan fost director al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit si a lui Doru Gafencu, fost conducator delegat al unei directii din APDRP pentru mai multe infractiuni de abuz in serviciu si conflict de interese.

Traian Basescu ameninta cu judecata pe toata lumea

Traian Basescu trece la amenintari dupa aducerea in tara a lui Mohamad Munaf, cel care spunea ca detine tot adevarul despre rapirea jurnalistilor romani in Irak. Fostul presedinte ameninta.

Traian Basescu afla miercuri daca e judecat pentru santaj

Traian Basescu afla miercuri daca este trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de santaj. Procurorii au incheiat audierile in acest dosar. Fostul presedinte a fost citat la Parchetul General,.

Traian Basescu afla miercuri daca va fi judecat pentru santaj

Traian Basescu afla miercuri daca este trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de santaj. Basescu a fost citat la Parchetul General, alaturi de Gabriela Firea, cea pe care fostul presedinte ar fi.

Editie Speciala. Cum s-a imbogatit Traian Basescu pe banii statului

Rand pe rand, pionii lui Traian Basescu, oamenii lui de baza, cei care sunt acuzati ca au participat la unul dintre cele mai mari jafuri din tara noastra, jaful de la ANRP, au fost trimisi in judecata. Alina.

FOTO. Traian Basescu, REACTIE DURA la atacurile TICALOSILOR. Pe cine vrea sa dea in judecata

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, si cel care a condus celula de criza pentru eliberarea jurnalistlilor romani rapiti in Irak in anul 2005, a reactionat extrem de dur la atacurile asupra sa din ultima perioada, mai ales cele venite dupa ce Administratia Prezidentiala a anuntat, joi dupa amiaza, prinderea si aducerea in tara a lui Mohammad Munaf.

Corneliu Vadim Tudor: Traian Basescu si-a construit viata pe minciuna, amenintare si santaj

Razvan Dumitrescu a prezentat in emisiunea Subiectiv declaratia pe care Corneliu Vadim Tudor a facut-o cu privire la Traian Basescu, dupa ce fostul presedinte a amenintat ca-l da in judecata. Mie nu-mi era f.

Ion Cristoiu: Traian Basescu s-a batut sa-l aduca in tara pe Mohammad Munaf!

WikiLeaks a dat publicitatii o serie de cablograme trimise de Ambasada SUA la Bucuresti in 2006 si 2007 Departamentului de Stat american, care demonstreaza ca autoritatile romane, in frunte cu Traian Basescu,.

Traian Basescu, despre cazul Munaf: Romania a dat examenul vointei de a urmari infractorii pana in panzele albe, examen pe care l-a trecut cu succes

Fostul presedinte Traian Basescu a publicat, vineri, pe contul personal de Facebook, un nou mesaj referitor aducerea in tara a lui Mohammad Munaf, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )