Libnet.ro
UNICEF

08:15

A fost descoperit in Indonezia. E cel mai in varsta om din toate timpurile. Cati ani are acum

Antena3 Antena3,
A fost descoperit in Indonezia. E cel mai in varsta om din toate timpurile. Cati ani are acum

Cel mai in varsta om din lume ar fi un indonezian in varsta de 145 de ani, care insa isi doreste sa moara, scrie Mirror. Mbah Gotho a iesit din anonimat in clipa. continuă pe Antena3

Ronaldo sau Messi? Cine a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucator al sezonului trecut in Europa

Cristiano Ronaldo a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucator al sezonului trecut in Europa la gala de la Monte Carlo. Starul lui Real Madrid i-a depasit pe francezul Antoine Griezmann si pe galezul Gareth.

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Germania, pe locul 73 in lume

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Studiul privind calitatea internetului a fost publicat de OpenSignal, din care reiese ca Romania exceleaza nu doar la.

A fost gasita filmarea celui mai vechi accident rutier din lume. Vezi ce s-a intamplat - VIDEO

Cel mai vechi accident in care este implicat un automobil si care a fost surprins in imagini dateaza din 1925. in imagini se pot observa un automobil si o caruta care circula din directii.

Actiunile Carpatica, cel mai bun randament din BET-XT

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica BCC) s-au apreciat cu 4,17%, raportat la euro, in perioada 16-23 august, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui extins BET-XT.

Dwayne Johnson este cel mai bine platit actor din lume

Actorul de 44 de ani, cunoscut mai degraba sub numele The Rock, a castigat 64,5 milioane de dolari intr-un an, fiind cel mai bine platit din lume. Fostul wrestler profesionist l-a detronat pe Robert Downey Jr, care s-a clasat pe primul loc trei ani la rand.

Cel mai bun tort cu pere si piscoturi

Pentru cel mai bun tort cu pere si piscoturi trebuie pregatit cu pere coapte. Ca sa-ti dai seama daca o para e coapta, apasa usor cu degetul langa codita. Daca e moale, inseamna ca fructul e bun de mancat. Pentru retete culinare, alege perele tari si cu coaja lucioasa. Daca se intampla sa cumperi pere necoapte, nu le tine la frigider, pentru ca nu se vor coace.

Catalin Tolontan, atacat din toate partile: Cum raspunde pentru greseli?

Jurnalistul Catalin Tolontan este nevoit sa suporte atacuri din toate partile dupa publicarea intens mediatizatei anchete cu privire la dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma. De data aceasta, medicul Vasile As.

A fost descoperit un al doilea Pamant locuibil

Astronomii au descoperit o noua planeta asemanatoare Pamantului aflata foarte aproape de planeta noastra. Planeta ar orbita in jurul stelei Proxima Centauri cea mai apropiata stea de Sistemul Solar) in interiorul zonei locuibile, zona Goldilocks, relateaza revista Nature citata de AFP.

O reusita extraordinara poate revolutiona medicina. A fost descoperit un mecanism de blocare a metastazelor in cazurile de melanom

Cercetatori israelieni au anuntat ca au descoperit impreuna cu colegi germani mecanismul care permite melanomului, forma cea mai severa a cancerului de piele, sa se raspandeasca la alte organe, ceea.

De ce a fost declarat Mulholland Drive cel mai bun film al secolului

Controversata pelicula Calea Misterelor, in traducere) conduce in topul celor mai bune 100 de filme din secolul XXI, la realizarea caruia au contribuit 177 de critici din toata lumea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )