Libnet.ro
UNICEF

23:45

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Germania, pe locul 73 in lume

B1 B1,
Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Germania, pe locul 73 in lume

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Studiul privind calitatea internetului a fost publicat de OpenSignal, din care reiese ca Romania exceleaza nu doar la. continuă pe B1

Munca si sacrificiul, pretul victoriei. Cum arata picioarele lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume (FOTO)

Usain Bolt este cel mai rapid om al planetei, el dovedind asta prin recordurile aduse in acest sport si prin cele noua medalii olimpice. Putini stiu insa cat efort depune atletul pentru a.

Te-ai saturat sa astepti banii pe RCA? Iata care dintre societatile de asigurari platesc cel mai rapid despagubirile

RCA constituie de multa vreme un subiect de discutii aprinse, o parte dintre acestea referindu-se la durata lunga de timp in care societatile de asigurari platesc despagubirile. Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a realizat astfel o analiza a.

FOTO Cum arata picioarele lui Usain Bolt, celui mai rapid om al planetei

Jamaicanul Usain Bolt este cel mai bun sprinter din istoria atletismului, ajungand la noua medalii olimpice cucerite.

iPhone 6s VS Samsung Galaxy Note 7: care este mai rapid

In contextul in care ruleaza sisteme de operare diferite,iPhone 6s VS Samsung Galaxy Note 7 nu este cel mai concludent test comparativ, dar va ajuta sa va faceti o idee despre performanta telefoanelor. Pana luna viitoare, cand Apple va lansa iPhone 7, iPhone 6S continua sa fie varful de gama al gigantului din Cupertino. Printre [].

Actiunile Carpatica, cel mai bun randament din BET-XT

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica BCC) s-au apreciat cu 4,17%, raportat la euro, in perioada 16-23 august, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui extins BET-XT.

Dwayne Johnson este cel mai bine platit actor din lume

Actorul de 44 de ani, cunoscut mai degraba sub numele The Rock, a castigat 64,5 milioane de dolari intr-un an, fiind cel mai bine platit din lume. Fostul wrestler profesionist l-a detronat pe Robert Downey Jr, care s-a clasat pe primul loc trei ani la rand.

Ronaldo sau Messi? Cine a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucator al sezonului trecut in Europa

Cristiano Ronaldo a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucator al sezonului trecut in Europa la gala de la Monte Carlo. Starul lui Real Madrid i-a depasit pe francezul Antoine Griezmann si pe galezul Gareth.

Cel mai bun tort cu pere si piscoturi

Pentru cel mai bun tort cu pere si piscoturi trebuie pregatit cu pere coapte. Ca sa-ti dai seama daca o para e coapta, apasa usor cu degetul langa codita. Daca e moale, inseamna ca fructul e bun de mancat. Pentru retete culinare, alege perele tari si cu coaja lucioasa. Daca se intampla sa cumperi pere necoapte, nu le tine la frigider, pentru ca nu se vor coace.

Cercetatorii de la MIT vor sa faca WiFi-ul de zece ori mai rapid

Tehnologia WiFi ar putea deveni mult mai performanta gratie celor de la MIT. Este bine stiu faptul ca, in timpul unor evenimente sau adunari de amploare, viteza conexiunii la internet poate scadea in mod dramatic. Dupa cum scriu si cei de la BGR, pentru a preveni asemenea situatii, unele locatii au fost dotate cu numeroase [].

Gigi Becali anunta cel mai important transfer din istoria Ligii 1. Maine vine raspunsul

Nicusor Stanciu are mari sanse sa plece de la Steaua in urmatoarele zile,Gigi Becalirecunoscand ca se afla in negocieri avansate cu un club dinAnglia, scrie.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )