Libnet.ro
UNICEF

20:15

Catalin Tolontan, atacat din toate partile: Cum raspunde pentru greseli?

B1 B1,
Catalin Tolontan, atacat din toate partile: Cum raspunde pentru greseli?

Jurnalistul Catalin Tolontan este nevoit sa suporte atacuri din toate partile dupa publicarea intens mediatizatei anchete cu privire la dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma. De data aceasta, medicul Vasile As. continuă pe B1

Catalin Tolontan a fost criticat de propriul fiu, dupa tragedia din Colectiv. Cum a reactionat jurnalistul

Catalin Tolontan a dezvaluit miercuri, la Antena 3, ca fiul sau l-a criticat pentru dezvaluirile facute. Baiatul meu a fost primul critic al relatarilor de dupa Colectiv. Replica lui fiind: .

Replici dure in direct intre Mircea Badea si Catalin Tolontan pe tema Hexi Pharma: Dormiti bine noaptea dupa scandalul creat?

Mircea Badea si Catalin Tolontan au avut o dezbatere televizata pe tema dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma, in contextul in care procurorul general Augustin Lazar a afirmat ca dezinfectantii.

Catalin Tolontan, contrazis si dat in judecata de sotul directoarei Hexipharma

Sotul directorului Hexi Pharma, Nicu Dinu, sustine ca jurnalistul Catalin Tolontan minte in scandalul Hexipharma. Nicu Dinu a declarat miercuri, la Antena 3, ca va intenta un proces impotriva.

Mircea Badea si Catalin Tolontan, fata in fata, la Sinteza Zilei

Scandalul dezifenctantilor in Romania este, fara exagerare, cel mai mare scandal din anul 2016. Jurnalistul Catalin Tolontan a fost cel care a prezentat prima data aceste informatii, intr-o.

Catalin Tolontan: Statul nu controleaza aceste produse. Aceasta a fost principala noastra dezvaluire. Mircea Badea: Problema mea este cu dozajul

Scandalul dezifenctantilor in Romania este, fara exagerare, cel mai mare scandal din anul 2016. Jurnalistul Catalin Tolontan a fost cel care a prezentat prima data aceste informatii, intr-o.

Catalin Tolontan si Monica Pop, scandal in direct, pe tema dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma

Jurnalistul Catalin Tolontan si medicul Monica Pop au avut un schimb dur de replici, acestia situandu-se in tabere diferite in ceea ce priveste scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi.

Catalin Tolontan, confruntare cu Mircea Badea in direct la Antena 3: De ce ma duc?

Mircea Badea si Catalin Tolontan vor sta fata in fata, astazi, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea. Va fi confruntarea anului in cazul Hexipharma. intr-o postare pe blogul personal,.

Confruntarea anului in cazul Hexipharma: Catalin Tolontan fata in fata cu Mircea Badea, azi, la Sinteza Zilei

Astazi, la Sinteza zilei va avea loc confruntarea anului in cazul Hexipharma. Catalin Tolontan si Mircea Badea vor sta fata in fata. Este scandalul dezinfectantilor cea mai mare minciuna a.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )