Libnet.ro
UNICEF

19:46

De ce a fost DISTRUS dosarul lui Basescu de la Securitate. Cele 3 etape ale colaborarii Basescu-Securitate

Antena3 Antena3,
De ce a fost DISTRUS dosarul lui Basescu de la Securitate. Cele 3 etape ale colaborarii Basescu-Securitate

Dosarul de securitate al lui Traian Basescu din studentie a fost distrus. S-a intamplat in 1979. Informatia a fost dezvaluita sambata, la emisiunea QA, de la Antena 3. Iata cele trei etape in care s-a fa. continuă pe Antena3

Victor Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata, la Brasov, daca crede ca Traian Basescu are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul Microsoft, seful Guvernului raspunzand: Presedintele nu mai are de mult informatii serioase si adaugand ca nu se simte amenintat. Intrebat in legatura cu acuzatiile aduse de seful statului la adresa sa in dosarul Microsoft, premierul Ponta a spus ca s-a obisnuit cu acuzatiile din partea lui Traian Basescu si ca el considera important sa vorbeasca despre ce va face daca va fi ales presedinte. De ce nu m-a acuzat pana acum Traian Basescu, mai e ceva? . ) Am invatat de la domnul Basescu ce sa nu fac daca ajung presedinte, a spus Ponta.

Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft: Basescu nu mai are de mult informatii serioase

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata, la Brasov, daca crede ca Traian Basescu are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul Microsoft, seful Guvernului raspunzand: Presedintele nu mai are de mult informatii.

Ponta, despre dosarul Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Premierul Victor Ponta a declarata, sambata, la Brasov, ca presedintele nu mai are de mult informatii serioase, in ceea ce priveste dosarul Microsoft, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )