Libnet.ro
UNICEF

17:16

A fost filat Dan Condrea? Raspunsul oficial al SRI

Antena3 Antena3,
A fost filat Dan Condrea? Raspunsul oficial al SRI

Comisia de control a SRI a dat cateva raspunsuri clare legate de implicarea acestui serviciu in afacerea Hexi Pharma, explicand ca Dan Condrea NU a fost filat. Informatiile au fost prezentate de. continuă pe Antena3

Catalin Tolontan face dezvaluiri despre moartea patronului Hexi Pharma: Am fost tulburat! Dan Condrea vorbea tot mai des despre moarte

Redactorul-sef al GSP spune ca este socat de declaratia procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, potrivit careia Dan Condrea nu a fost filat inainte de accident. Catalin Tolontan spune ca.

Procurorul General al Romaniei: Nu sunt indicii ca patronul Hexi Pharma ar fi fost filat. Dan Condrea ar fi stiut ca va fi chemat la audieri

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni dimineata, ca nu sunt indicii ca patronul Hexi Pharma ar fi fost filat. Dosarul va fi preluat in aceasta dimineata la.

Catalin Tolontan, despre accidentul in care a fost implicat Dan Condrea: Faptele merg mai degraba catre o sinucidere. Autoritatile sunt obligate sa ofere niste raspunsuri. Suntem intr-un caz de securitate nationala

Jurnalistul Catalin Tolontan a declarat luni,in cadrul unei interventii telefonice pentru Stirile B1 TV, ca, in opinia sa, in cazul accidentului in care a fost implicat patronul Hexi Pharma,.

Catalin Tolontan, despre accidentul in care a fost implicat Dan Condrea: Faptele merg mai degraba catre o sinucidere. Autoritatile sunt obligate sa ofere niste raspunsuri. Suntem intr-un caz de securitate nationala (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan a declarat luni,in cadrul unei interventii telefonice pentru Stirile B1 TV, ca, in opinia sa, in cazul accidentului in care a fost implicat patronul Hexi Pharma,.

Detaliu socant in cazul lui Dan Condrea. A murit in ziua in care isi aniversa casatoria

In timp ce anchetatorii incearca sa faca lumina in cazul accidentului in care a fost implicat Dan Condrea, un detaliu socant a iesit la iveala.

SRI: Compania Hexi Pharma sau reprezentantii sai nu au constituit, in sine, un caz de securitate nationala. Dan Condrea nu a fost filat de Serviciul Roman de Informatii

Comisia parlamentara de control al SRI a transmis ca Serviciul Roman de Informatii nu a avut mandat de securitate nationala pentru Hexi Pharma si Dan Condrea pentru ca nu au fost intrunite conditiile.

Moartea lui Dan Condrea: Procurorul general spune ca nu sunt indicii ca patronul Hexi Pharma a fost filat

Procurorul general Augustin Lazar a declarat luni dimineata ca nu sunt indicii ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi fost filat de procurori sau servicii secrete in dosarul de coruptie in care acesta era implicat. Reamintim ca Sebastian Ghita, membru in comisia de supraveghere a SRI si inculpat in mai multe dosare de coruptie, a declarat duminica seara ca va cere SRI sa recunoasca filajul la Condrea si sa faca publice imaginile.

Cezar Preda, membru in comisia parlamentara de control SRI, despre presupusa moarte a lui Dan Condrea: Serviciul nu are drept de filaj in acest caz

Parlamentarul Cezar Preda, membru in comisia parlamentara de control al SRI, il contrazice pe colegul sau Sebastian Ghita si spune ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, care a murit duminica seara intr-un accident rutier, nu era filat de SRI, potrivit Digi 24.

SRI, raspuns oficial in cazul Hexi Pharma. Comisia de control: Dan Condrea nu a fost supravegheat

Compania Hexi Pharma nu a constituit un caz de securitate nationala pentru SRI, iar reprezentantii acesteia, deci inclusiv Dan Condrea, patronul firmei, nu au facut obiectul unor mandate de securitate.

Ce serviciu ar fi putut fi umbra lui Dan Condrea. Institutia indicata tot mai des de surse parlamentare

Procuratura Generala sustine ca nu are indicii ca patronul Hexi Pharma ar fi fost urmarit, in timp ce unii parlamentari din comisia de control a SRI cred ca Dan Condrea a fost filat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2471 seconds )