Libnet.ro
UNICEF

00:07

Detaliu socant in cazul lui Dan Condrea. A murit in ziua in care isi aniversa casatoria

Antena3 Antena3,
Detaliu socant in cazul lui Dan Condrea. A murit in ziua in care isi aniversa casatoria

In timp ce anchetatorii incearca sa faca lumina in cazul accidentului in care a fost implicat Dan Condrea, un detaliu socant a iesit la iveala. continuă pe Antena3

Varianta sinuciderii in cazul lui Dan Condrea. Ce parere are Titi Aur, pilot de raliuri

Titi Aur, pilot de raliuri si multiplu campion, sustine varianta sinuciderii in cazul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Pilotul a spus ca el cunoaste foarte bine locul accidentului, pentru ca locuiest.

Necropsia in cazul lui Dan Condrea va continua si marti

Medicii legisti din cadrul IML Ilfov vor continua necropsia in cazul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si marti, cand se vor axa asupra cordului, informeaza Agerpres.

Varianta asasinatului in cazul lui Dan Condrea. Cum interpreteaza Emilia Iucinu

Emilia Iucinu, mama lui Andrei Tinu, crede in varianta unui asasinat in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Totodata, Emilia Iucinu a comparat acest caz cu cel al lui Dumitru Tinu, mort.

Patru teorii, in cazul mortii lui Dan Condrea - sinucidere, asasinat, accident si disparitie

Titi Aur, pilot de raliuri si multiplu campion, sustine varianta sinuciderii in cazul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Pilotul a spus ca el cunoaste foarte bine locul accidentului, pentru ca locuiest.

Autopsia in cazul lui Dan Condrea, finalizata. Procurorii au cerut analiza ADN

Medicii de la Serviciul de Medicina Legala din Ilfov fac, luni, necropsia in cazul barbatului care se presupune a fi patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, decedat duminica seara in urma unui accident.

Dan Condrea a murit pe drumul dintre fabrica Hexi Pharma si laboratorul Unilab, in timp ce era asteptat de fetita lui in varsta de 10 ani

Patronul Hexi Pharma si-a pierdut viata duminica seara intr-un grav accident rutier produs in Ilfov, in localitatea Buftea, pe soseaua dintre laboratorul Unilab, situat in apropierea locuintei lui Condrea, si fabrica Hexi Pharma, in timp ce se indrepta spre locuinta fostei sale sotii, de unde urma sa o ia pe fiica sa in varsta de 10 ani, scrie Tolo. ro.

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legisti dupa necropsia patronului Hexi. Anuntul medicilor, LIVE, la Antena 3

Medicii legisti din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia in cazul lui Dan Condrea ar fi constatat ca patronul Hexi Pharma a murit in urma impactului extrem de violent. Potrivit unor surse medicale, cordul era normal, iar moartea a fost cauzata de impactul violent.

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legisti dupa necropsia patronului Hexi

Medicii legisti din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia in cazul lui Dan Condrea ar fi constatat ca patronul Hexi Pharma ar fi murit in urma impactului. Medicii elimina astfel ipoteza unui.

Dan Condrea a murit intr-un accident! Ce au gasit politistii care au ajuns primii la locul tragediei

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminica seara, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Corbeanca. Condrea se afla intr-o masina ce avea sigla firmei pe care o.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident. PRIMELE IMAGINI

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Accidentul s-a produs intre Buftea si Corbeanca. Se pare ca Dan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )